12-09-2016, 03:00 PM
(09-09-2016, 11:35 PM)Siavash.soroush نوشته: دوست بزرگوار بنده چون مستقل زندگی کردم و دوران تحصیل هم افسردگی شدید داشتم خیلی نتونستم عملکرد خوبی داشته باشم
کل بودجه ام هم حدود 30 میلیون هست که جمع کردم الان هم 25 سالمه
نظرم اینه که برم امریکا ولی خب با این رزومه اصلا صلاحیت ندارم برای همین فکر کردم شاید این مسیر قابل حصول تر باشه
با چندتا موسسه صحبت کردم گفتن شدنیه ولی خب برای من که دار و ندارم همین قدره نمیتونم اعتماد کنم راحت ، اللخصوص که میگن نمیتونی دانشگاه رو معلوم کنی هرجا بتونیم برات پذیرش بگیریم همون جا باید بری
من برا انگلیسی خیلی زحمت کشیدم سخته برام خوندن یه زبون دیگه ، از طرفی هم دیگه واقعا تحمل خوندن برای ارشد و دو سال دیگه اينجا بودن و ندارم
حالا شما هم من و عین برادرت بدون آیا چاره ای هست؟ چکار میتونم بکنم ؟
خیلی ممنونم که وقت میدارید و کمک میکنید
دوست عزیز. همیشه ابتدا امیدوار و مثبت فکر کن، در ضمن شما با این رزومه شانست وجود ممکنه داشته باشه اما خیلی کمه ، برای همین دارم بهت توصیه میکنم حداقل زبان المانی بخونی بتونی راحت پذیرش (زبان+رشته دانشگاهی) بگیری. البته میتونی در کنارش شانست رو برای اپلای با زبان انگلیسی امتحان کنی. در ضمن شاید بشه گفت بهترین کشور در اروپا که الان رایگان هم هست و شانس کار بعدش هم فراهم هست همین المانه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public