13-09-2016, 09:37 PM
سلام دوستان خسته نباشید. یک سال و چندی پیش بعد از کلی زحمتی که شما کشیدین نتیجه این شد که من ارشد ایران بخونم و برای دکتری اپلای کنم.تقریبا ارشد تموم شده یه لطفی کنین آنالیز کنین ببینین که من میتونم برم اونور اصلا یا همینجا ادامه بدم برای دکتری
کارشناسی:فناوری اطلاعات_پیام نور معدل 13.33. 4 ترم مشروط
ارشد: فناوری اطلاعات_دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون بابل معدل 18.06
پایان نامه در مورد Green IT
یه مقاله تو کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات دارم البته داخلیه. یکی هم از پایان نامه کشیدم بیرون و فرستادم برای Spriner ولی هنوز جوابش نیومده احتمال اکسپتش بالاست.
یه توصیه نامه هم از استاد راهنمام که دانشیاره دارم. توصیه نامه از یک پروفسور که صنایع خونده برای منی که میخوام computer science بخونم کارایی داره یا نه؟؟
برای Toefl و GRE هم هنوز برنامه نچیدم. یه سوال دیگه اینکه من تقریبا 13 ماه خدمت باید برم, این فاصله برای امتیاز منفی حساب میشه؟؟؟
پیشنهاد شما کدوم دانشگاه هست؟؟؟ تنها چیزی که برام مهمه فانده
ممنون
کارشناسی:فناوری اطلاعات_پیام نور معدل 13.33. 4 ترم مشروط
ارشد: فناوری اطلاعات_دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون بابل معدل 18.06
پایان نامه در مورد Green IT
یه مقاله تو کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات دارم البته داخلیه. یکی هم از پایان نامه کشیدم بیرون و فرستادم برای Spriner ولی هنوز جوابش نیومده احتمال اکسپتش بالاست.
یه توصیه نامه هم از استاد راهنمام که دانشیاره دارم. توصیه نامه از یک پروفسور که صنایع خونده برای منی که میخوام computer science بخونم کارایی داره یا نه؟؟
برای Toefl و GRE هم هنوز برنامه نچیدم. یه سوال دیگه اینکه من تقریبا 13 ماه خدمت باید برم, این فاصله برای امتیاز منفی حساب میشه؟؟؟
پیشنهاد شما کدوم دانشگاه هست؟؟؟ تنها چیزی که برام مهمه فانده
ممنون