14-09-2016, 12:01 AM
(13-09-2016, 06:08 PM)un22 نوشته: با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
هفته قبل 17 شهریور واسم پیامک اومد که 24 شهریور صبح بیمارستان باشم برای معاینه پیش از اون چند بار رفتم بیمارستان و تماس هم گرفتم همش میگفتند باید منتظر باشید پیامک بیاد
حالا سوالم این هست اگر من همون روز که گفتند مراجعه کنم این عودت پرونده بلاتکلیف بعدا واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟
بعدش چه مدت بعد از معاینه برای کمسیون وقت میدن؟ پیامک میاد یا تماس می گیرند؟
سوال سوم هم این که اگر بعد از این مراحل معافی و تمام شدنش معاف از رزم بشم و تاریخ اعزام جدید برای من مشخص کنند میتونم تاریخ اعزام جدید را تمدید کنم؟
چون من قبلا تاریخ اعزامم مشخص بوده بعدش نزدیک تاریخ اعزام برای معافیت اقدام کردم که در این شرایط تاریخ اعزام قبلی رو باطل کردند البته قبل از اون 2ماه تمدید هم کرده بودم با این شرایط امکان تمدد تاریخ اعزام وجود داره یا نه؟
سلام
قسمتی از سوالهاتون رو در انجمن دیگه پاسخ داده بودم مشکلی پیش نمیاد در بیمارستان...
بعد از معاینه بیمارستان 2 3 هفته بعد تاریخ کمیسیون میزنند البته بعضی اوقات طولانی میشه که باید تماس بگیرید با بیمارستان که پرونده رو ارسال کنند...SMS میاد براتون در مواردی هم تماس میگیرند در بعضی شهر ها.
بله احتمال زیاد امکان تمدید دارید چون این پرونده اعزام جدید است و روش تمدید نکردید.. اما به شرط حذف غیبت امکان تمدید است...