14-09-2016, 12:39 PM
(14-09-2016, 11:08 AM)MyUM نوشته: سلام خدمت دوستان عزیزدوست گرامی قابل درکه وضعیت شما. اصلا نگران نباشید. برای دوری از پوچی اولا به فکر معدل بالا باشید. بالای 17 خیلی مهمه. فارغ از دانشگاه محل تحصیل معدلتون مهمه. بله حتما با نمرات بالای زبان شانس دارین. فقط تاکید کنم نمره gre از نمره toefl مهمتره.
رشته مهندسی برق ، گرایش کنترل پیام نور
4 ترم تا پایان کارشناسی مونده و معدلم رو تا 17 میرسونم
24 سالمه مقاله و کنفرانس هم ندارم اما چند باری دعوت به همکاری شدم ولی رد کردم
برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای کار کردم و تو زبان های c++ / Vb / PLC و همچنین نرم افزار متلب تخصص دارم ، الان هم شاغلم و تو زمینه ی برق صنعتی مشغولم
تافل و جی ار ای رو هنوز شروع نکردم .
ایا با نمرات بسیار بالای تافل و جی ار ای شانسی برای پذیرش دارم ؟
هدف اصلی من از ادامه تحصیل فقط گرفتن اقامته ، امریکا یا هر کشوری که شد .
متاسفانه وضع مالی خوبی هم ندارم .
به خاطر مسایلی مربوط به یک قرن پیش شناسنامه هامون رو گرفتن و گفتن بعد از اتمام تحصیل باید ایران رو ترک کنید . یه جواریی فکر میکنم به پوچی رسیدم حیف دو سال سربازی ، ببخشید سرتون رو درد اوردم .
با تشکر
البته من در مورد کشوری که مناسبه برین صحبتی مدارم اینجا چون تاپیک امریکاست ولی به نظرم به کانادا هم فکر کنین اقامتش راحت تره.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.