20-09-2016, 08:41 PM
با سلام. من ماه جون 2015 بعد از یه رابطه دوساله با نانزدم و گذراندن همه مراحل قانونی وارد آمریکا شدم. متاسفانه از همون روزهای اول زندگی مشترک ،نامزدم رفتارهای عجیب و غریبی که حاکی از مشکلات شدید روانی بود از خودش نشون میداد که این کارهاش بشدت منو نگران میکرد.من خیلی تلاش کردم که کمکش کنم .چندین بار متقاعدش کردم که بریم پیش مشاور و تشخیص مشاور برای ایشون پارانویای شدید و اسکیزوفرنیا بود.چندین بار قصد برگشت به ایران رو داشتم اما ایشون انقدر با احساسات من بازی میکرد که هربار با امید به اینکه شاید بودن و ماندن من به درمانش کمک کنه از رفتن منصرف شدم که بزرگترین اشتباهم بود اما من بخاطر علاقه ای که بهش داشتم و رابطه ی عاطفی چند ساله و ترس از برگشت به ایران به خاطر مسایل فرهنگی این موضوع، تمام تلاشم رو کردم که بتونم به ایشون و خودم کمک کنم که زندگی خوبی شروع کنیم. روز 80 ویزا بالاخره باهم ازدواج کردیم و چند روز بعدش برای گرین کارت تقاضا دادم.اما مشکلات ایشون هی بدتر و بدتر شد تاجایی که ارتباط من رو با دنیای خارج قطع کرده بود و دقیقا مثله یه زندانی منو شکنجه روانی و جسمی میداد و هر روز کتک کاری و درگیری فیزیکی تا اینکه یه ماه بعد از ازدواج یه روز ایشون به قصد کشتن من انقدر گلومو فشار داد که واقعا مرگ رو دیدم. که پسر 16 سالش از همسر سابقش که خودش هم قربانی خشونتهای پدر بود به پلیس تلفن کرده بود و وقتی پلیس رسید جسد نیمه جان من رو نجات دادن و ایشون به جرم فلونی بازداشت شدن که خودش هم در دادگاه به جرم خودش اعتراف کرد و به اصطلاح plead guilty .چند روز بعد از دستگیریش متوجه شدیم که همه ی نامه های مهاجرت من رو پنهان کرده بود و من زمان انگشت نگاری رو از دست داده بودن که دوباره تقاضا دادم و دسامبر 2015 انگشت نگاری دادمو بلافاصله دو روز بعد اجازه کار و گرفتن گواهینامه و سوسیال سکیوریتی برام صادر شد و گفتن که باید منتظر گرین کارت بمونم و منو قربانی خشونتهای خانگی معرفی کردن.من و همسرم الان در پروسه طلاق هستیم و جدا از هم زندگی میکنیم. در طی این مدت یعنی از زمان تشکیل پرونده ویزا تا امروز همه ی کارهای مهاجرت من رو کتولیک چرتی انجام داده. سرانجام بعد از ده ماه امروز از طرف اداره مهاجرت برای من نامه آمده و گفتن که سه هفته دیگه در رابطه با گرین کارتم مصاحبه دارم. آیا کسی میدونه که این مصاحبه برای چی هست؟ آیا همه باید این مصاحبه رو بدن یا فقط در مورد کیس منه؟ و اینکه چه اتفاقی ممکنه بعد از مصاحبه بیفته؟ با توجه به اینکه ما تا چند ماه دیگه از هم قانونا طلاق میگیریم آیا این طلاق که زیر دوسال قراره اتفاق بیفته تاثیری در روند گرین کارت من خواهد داشت؟ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.