23-09-2016, 08:20 AM
(22-09-2016, 04:05 PM)mortezanear نوشته: با سلام و تشکر از کسانی که وقت میذارند و جواب میدهند. ممنون میشم نظرتون رو (مخصوصا آقای ترکان) راجع به کیس من بگین:
رشته مهندسی مکانیک:
لیسانس علم و صنعت-معدل 18.7-رنک 1
ارشد-شریف-(بدون کنکور)-معدل-18.83-رنک 1 گرایش-رنک 8 در کل
(GRE:316/340 (Q:164, V:152, AW:3.5
TOEFL iBT: 104
مقالات: 6 تا ISI میانگین ایمپکت 1
3 تا کنفرانس+ 1 ISC
3 سال سابقه تحقیقاتی+ عضو تیم ریسرچ دوتا پروژه ملی
توصیه نامه هم در حد 7-8 تا دانشگاه از 3 تا استاد (استاد، دانشیار، استادیار)
دانشگاههای مورد نظر در آمریکا-با فاند-(MIT, Stanford, Georgia tech, Uof Michigan, Penn state, Minnesota, UCSB)
مشکلم اینه استادها جواب ایمیل نمیدند متاسفانه...
ممنون
همون طور که ترکان گرامی هم گفتند، شما شانس خوبی برای پذیرش و فاند دارید، اما در گرفتن پذیرش شانس هم بیتاثیر نیست. شاید بتونید با همین شرایط از دانشگاهی مثل Stanford هم پذیرش و فاند بگیرید، ولی قطعیتی در کار نیست و اگر حتما میخواهید از دانشگاههای top 10 پذیرش بگیرید، به نظرم بالاتر بردن نمره GRE فکر بدی نیست. البته حرفهای من رو اشتباه برداشت نکنید. منظور من این نیست که نمره GRE شما خوب نیست. نمره GRE شما خوبه، ولی عالی نیست. در واقع شرایط شما به غیر از نمره GRE نزدیک به ایدهآله و با داشتن نمره GRE بهتر میشه گفت که دیگه نقطه ضعفی در پرونده شما باقی نخواهد موند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.