29-12-2011, 01:44 AM
با سلام، من یک تجربه در زمینه گواهی اشتغال به تدریس در دانشگاه آزاد دارم که امیدوارم در جای درستی مطرح کرده باشم.
این گواهی رو از دانشگاه آزاد یکی از شهرستانها گرفتم. این گواهی باید اول به تایید یکی از مناطق دانشگاه آزاد برسه. مثلاً استانهای تهران، قم، قزوین، و البرز در منطقه 12 دانشگاه آزاد هستن که برای تایید گواهیتون باید به ساختمون این منطقه که در آدرس تهران، خیابان رسالت، خیابان کرمان، کوچه موسوی قرار داره مراجعه کنین. بعد از تایید گواهیتون در این نهاد، به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد واقع در تهران، خیابان پاسدارن، کوچه نیستان نهم مراجعه میکنین و با پرداخت یک قبض 2000 تومانی به شماره حساب بانک ملی که به شما داده میشه و ارائه گواهیتون و پاسکاری شدنتون بین 6 اتاق، مهر تایید نهایی روی گواهی شما ثبت میشه. بعدش میتونین به دارالترجمه ها مراجعه کنین تا گواهی رو براتون ترجمه کنن. کلاً مثل من فکر نکنین که مهر یک واحد از دانشگاه آزاد در سازمان مرکزی این دانشگاه اعتباری داره. باید حتماً به منطقه مربوطه مراجعه کنین تا اونها اول شما رو تایید کنن. کل دوندگی رو میشه یک روزه انجام داد اما بهتره از اول وقت شروع کنین.
در ضمن همونطور که دوستان گفتن این گواهی برای گرفتن TA میتونه مفید باشه.
موفق باشین
موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.