03-10-2016, 03:02 AM
(01-10-2016, 12:20 PM)mohsen fj نوشته: سلام ممنون از پاسخهاتون
من شرایطمو کامل در زیر مینویسم لطفا راهنمایی کنید میتونم برای ویزای توریستی امریکا اقدام کنم و شرایط مناسبی دارم یا خیر تشکر
وضعیت تاهل : متاهل و یه دختر 7 ساله دارم
شغل: بیزنس هست و پروانه کسب دارم
حساب بانکی: در حدی که برای شرایم توصیه میشه میتونم تهیه کنم ( فقط بفرماید برای شرایط من چقدر توصیه میشه)
ویزای شنگن 4 تا از سفارت المان دارم که 2 تای آخرش سال 2015 و 2016 بوده و تعدادی هم سفرهای دبی و ترکیه و از این قبیل دارم
خودم تنها میرم و هیچ کدوم از بستگانم امریکا نیستن
فقط من دو بار یکی سال 2014 به صورت دستی و یکی 2015 آنلاین برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم و هر دو بار هم بدون اشاره به دلیل خاصی که بتونم بعدا برطرفش کنم ریجکت شدم دلایلشون که تو پاسخ تیک زده بودن نداشتن هدف مشخص از سفر و تراور هیستوری بود و نمیدونم اینو میدونید یا نه که درخواست برای ویزای کانادا اصلا مصاحبه نداره که بتونم باهاشون صحبت و قانعشون کنم حالا سئوالم اینه که با این شرایط به صلاح میدونید برای امریکا اقدام کنم یا خیر ؟ ممنون ا
به نظر من ممکنه ویزا بگیرید، ولی اگر اقوام نزدیک در امریکا ندارید که برای دیدن اونها بخواهید سفر کنید و فقط صرف بازدید میخواهید برید، احتمال این که ویزا بگیرید خیلی زیاد نیست. عموما سفارت امریکا کمتر ویزاهای توریستی که صرفا برای بازدید باشه رو صادر میکنه و معمولا برای بازدید باید خانواده نزدیک یا دلیل دیگهای مثل شرکت در کنفرانس و غیره داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.