04-10-2016, 03:19 AM
(03-10-2016, 03:02 AM)Babak نوشته: به نظر من ممکنه ویزا بگیرید، ولی اگر اقوام نزدیک در امریکا ندارید که برای دیدن اونها بخواهید سفر کنید و فقط صرف بازدید میخواهید برید، احتمال این که ویزا بگیرید خیلی زیاد نیست. عموما سفارت امریکا کمتر ویزاهای توریستی که صرفا برای بازدید باشه رو صادر میکنه و معمولا برای بازدید باید خانواده نزدیک یا دلیل دیگهای مثل شرکت در کنفرانس و غیره داشته باشید.
سلام دوست عزیز یکمی پاسختون گیج کننده است اگه میشه یه تعریف کلی از ویزای توریستی آمریکا بفرمایید ممنون میشم چون اکثر پستهارو که پاسخ دادید خوندم کسی که برای دیدار اقوام نزدیک درجه یک بخواد اقدام کنه ندیدم و در مورد دعوتنامه از دوست و اقوام درجه 2 مثل عمو و دایی و اینها من هم شنیدم هم تا حدودی مطمئنم این افراد بخاطر اینکه میتونن زمینه عدم بازگشت برای متقاضی رو فراهم کنن فاکتور منفی محسوب میشه برای همین هم به متقاضی ها توصیه میکنن اگه ازشون سئوال شد بگن اقوامی ندارن من چند تا از دوستام هم که ویزا گرفتن همینو گفته بودن و سئوال قبلی من بیشتر میخواستم در مورد اون درخواستای ویزای کانادام بدونم که ایا میتونه برام مشکل ساز بشه ؟ ممنون از پاسختون