13-10-2016, 06:23 PM
(13-10-2016, 03:03 PM)parrgol نوشته: سلام به همگی
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 15.36 خوندم والان دانشجوی ترم 3 فوق لیسانس مدیریت پروژه که یکی از گرایش های صنایع هست از دانشگاه صنعت نفت رو دارم میخونم.برای دکترای مدیریت پروژه قصد اپلای دارم.
شنیدم بعضی ها میگن که نمیشه یری مستقیم دکترا بخونی و اول باید ارشد بخونی.ولی خوب چون به دکترا یه جنبه کار نگاه میکنن و حقوق تعلق میگیره من قصدم فقط دکترا رفتنه.
کسی راجع به این رشته و کشور ها و دانشگاه هایی که این رشته رو در دکترا دارند و اینکه من چقدر شانس دارم اطلاعی داره؟
مقاله هم حتما 2تا خواهم داد و وضعیت زبانم هم خوبه.با این شرایط شما چه پیشنهادی دارین؟
برای امریکا که مشکلی نداره، باید نمره زبان و GRE را داشته باشی و سپس اقدام کنی. برای اروپا و اسیا دکتری مستقیم وجود نداره.
رشته شما در اکثر جاهای دنیا براش موقعیت وجود داره خصوصاً امریکا و اسیای شرق. بهتره اگر برای دکتری اقدام میکنی مقالات خوب و با کیفیت چاپ کنی و سایر موارد رزومه هم معدل و نمره زبان و توصیه نامه مهم است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public