16-10-2016, 11:04 PM
(04-10-2016, 12:47 AM)vigor236 نوشته: با سلام و درود
من قصد دارم در مقطع دکترا در یکی از دانشگاه های برتر کانادا برای سال جدید میلادی اپلای کنم. رزومه تحصیلی هم به صورت زیر هستش:
کارشناسی: مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید-دانشگاه ازاد نجف آباد (معدل 16.6)
کارشناسی ارشد:مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی- دانشگاه دولتی شهرکرد (معدل 17)
ماه آینده امتحان آیلتس دارم که بین 6.5 تا 7 میشم احتمال قوی.
6 تا مقاله ISI دارم با IP حدودا 4، 3، 3، 2، 1 و 1. و دو مقاله سابمیت شده و یک کنفرانس بین المللی ISME.
موضوعی که روش کار میکردم نمز و ممزهای (نانو/میکرو الکترومکانیکال سیستم) کامپوزیتی هستن.
خواستم بدونم که چطور باید اقدام کنم. آیا شانسی برای فاند کامل گرفتن دارم یا خیر.
ممنون
درود
قطعا با توجه با مقالاتتون شانس دارید. حتما ایلتس رو سعی کنید 7 بگیرید تا شانستون برای ta هم زیاد بشه. از همین الان بدون معطلی برید سراغ استاد ها و دانشکده ها ببینید چه گروههایی دانشجو برمیدارند. حالا بحث دو سه دانشگاه معروف کانادا به کنار، بماند واسه اینها هم تا جدی شانس دارید تحت شرایطی، ولی مطمینا میتونید با فاند کامل پذیرش بگیرید. زمینه های MEMS هم درسته زیاد در بورس نیست ولی در عوض تعداد اپلیکنت کمی داره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.