18-10-2016, 08:07 AM
(17-10-2016, 09:40 PM)mortezanear نوشته: سلام مجدد به همه دوستان عزیز که زحمت می کشند و وقتشونو برای کمک به دیگران می گذراند...
دوستان یه سوالی، من این امیل رو بعد از دو روز از یک استادی گرفتم.. نظرتونو میشه لطف کنید بگید؟ تمپلیته آیا؟ امیدی هست؟
Dear .....,
Many thanks for your note. Your background and interests sound like a good fit. We do have open positions in our research group, but first you will need to be accepted into one of Caltech’s graduate programs.
You can find more information ...../.
To get the ball rolling, please apply to one of Caltech’s graduate programs by following the instructions provided here:
http://www.gradoffice.caltech.edu/admissions.
The group can accept graduate students from any program at Caltech, including Biology, Chemical Engineering, Chemistry, Medical Engineering, or Bioengineering programs.
Thank you, I am looking forward to reviewing your application!
professor's name
منم تو ایمیلم فقط گفتم به کارای گروهتون علاقه مندم( با ذکر مقاله های گروه) و اینکه در مورد مقاله هایی که مشترک با زمینه این استاد داشتم حرف زدم و لینکشونو دادم.
این ایمیل رو به یک نفر دیگه هم CC کرده
خیلی ممنون از لطفتون
به هر حال این استاد در دانشکده های مختلف فاند داره و احتمالا جزو کمیته هست. فارغ از اینکه دقیقا این ایمیل از چه نوعی هست شما به نظرم حتما این رو مد نظر قرار بدید اما دلتون رو بهش خوش نکنید. سعی کنید دقیقا زمان اپلای جواب بدید که اپلای کردم حالا چیکار کنم. اگر پذیرش گرفتید به نظرم دوباره ایمیل بدید و بگید میشه بیشتر در مورد تحقیقاتتون حرف بزنیم و من شما رو به عنوان سوپروایزر میخوام انتخاب بکنم.
در sop اسمش رو بیارین.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.