18-10-2016, 08:09 AM
(17-10-2016, 04:29 PM)bahador59 نوشته: با سلام خدمت دوستان
من شرایطم رو می گم لطفا راهنمایی کنید واقعا سردرگم شدم
من 35 سالم هست مرداد94 با خانمم اقدام کردیم برای ویزای دانشجویی امریکا به صورت f1 , f2 (همسرم متقاضی بودن) به صورت جداگانه رفتیم سفارت که ایشون درجا از سفارت باکو مالتی گرفتن و شهریور 94 رفتن منم 2 ماه بعد به صورت f2 رفتم ارمنستان که ریجکت شدم و مجدد f2 دو ماه بعد از ریجکتی اول انکارا هم ریجکت شدم.
حالا با این شرایط به نظرتون توریستی شانسی دارم با توجه به اینکه ویزای شینگن تا حالا نداشتم
و پیشنهاد شما چی هست ؟ بعضی از آژانسها بهم میگن یه شینگن بگیر برو اروپا مصاحبه کن. از طرفی بعضی ها هم میگن اونجا با ایرانی ها اشنا نیستن وقت سفارت های اطراف هم که پره
لطفا راهنمایی کنید باتشکر
اگر نظر من رو بخواهید کشورهای اروپایی ریسکش بیشتره. گاهی پیش اومده که راحتتر ویزا دادند، ولی این روش بیشتر به افرادی توصیه میشه که با ویزاهای بلند مدت (مثل ویزای دانشجویی یا ویزای کار) در اروپا زندگی میکنند، نه برای افرادی که از ایران به صورت توریستی به اروپا سفر میکنند. مواردی که من شنیدم افراد رو به خاطر آشنا نبودن با ایرانیها رد کردهاند خیلی بیشتر از مواردی بوده که ویزا دادهاند.
در مورد شانس شما برای ویزای توریستی، راستش نمیدونم چی بگم. سفارت امریکا گاهی اون قدر غیرقابل پیشبینیه که نمیشه نظر خاصی داد. اگر من بر اساس تجربهام بخوام نظر بدم، به نظر من شانس شما برای ویزای F-2 خیلی بیشتر از ویزای توریستیه، ولی ظاهرا شانس اون قدر همراه شما نبوده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.