23-10-2016, 03:56 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2016, 04:01 PM توسط Chemical.Eng.)
(23-10-2016, 06:51 AM)Matinking نوشته: سلام
به نظر من "تعداد" چیزی رو ثابت نمی کنه که در قید و بند اون باشید...
چیزی که دوستان معمولا اشاره می کنند این هست اگر applicant روی لغات چند منبع مختلف آزمون، "کاملا مسلط" باشه، بهتر هست مابقی وقتش رو منحصرا به reading comprehension اختصاص بده...
تعریف "کاملا مسلط" این هست که بتونید تمام کلمات این منابعی که می فرمایید مطالعه کردید رو در فشار و زمان آزمون آنا در ذهنتون fetch کنید... اگر بتونید که (حداقل به زعم من) همین منابع هم می تونند کارتون در حیطه لغات راه بندازن... ولی اگر نتونید این کار رو بکنید روزنامه وار خوندن منابع مختلف وقت تلف کردن هست و توصیه من دوره مکرر همین لغاتی هست که تا الان کار کردید...
اگر همچنان در بررسی منابع دیگه مصر هستید، من لغات kaplan رو پیشنهاد می کنم...
براتون آرزوی موفقیت دارم
ضمن تشکر، مسلما خودتون بهتر اطلاع دارید که تعداد لغات مشترک بین این کتاب ها زیاد هست به طوری که خوندن یکی عملا مرور دیگری بود(البته به جز سری دوم ورد اسمارت). بنابراین تصورم این هست که احتمال داره در انتخاب کتاب ها دقت نکرده باشم( این مورد هم بنابر تجربه دوستان دور از ذهنه) .
توضیحات شما کاملا صحیح هست. منتها به هر عنوان دامنه لغات نقش مهمی در نمره وربال داره. متاسفانه دید من از کمیت لغات مطلوب(مطلوب برای نمرات بالا) کامل نیست. اهمیت بحث کیفیت هم که غیر قابل انکارهست.
با در نظر گرفتن تسلط 80 درصدی بر منابع ذکر شده و وجود زمان حدود یک سال، مطمین نیستم که بهترین انتخاب درکنار مرور لغات، کار بر روی reading و سایر قسمت های ازمون هست و یا تمرکز بیشتر بر یادگیری لغات . (با ذکر این نکته که زمانی که روزانه به این ازمون اختصاص دادم اجازه نمیده در کنار کار بر روی لغات جدید بر reading هم تمرکز داشته باشم.)
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered
when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho