23-10-2016, 11:46 PM
برای پدرتون بین یک تا دو سال طول می کشه. به مسایلی مثل مدت کلیرنس بستگی داره. با این حال افرادی که وابسته مستقیم ایشون باشند (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) هم می تونند همزمان با ایشون در پرونده قرار بگیرند و با ایشون به مصاحبه برن و در نهایت همزمان گرین کارت بگیرند. تا جایی که به خاطر داشته باشم در مورد شما ملاک زمان مصاحبه است که تقریبا یک سال بعد از درخواست اولیه میشه و بعد از اون اینکه کلیرنس و صدور ویزا چقدر طول بکشه مهم نیست. بنابراین شما در اون زمان ۲۰ ساله و چند ماهه خواهید بود. پس بهتره تاخیری در اقدام وجود نداشته باشه. اگر بالای ۲۱ شدید و نتونستین همراه پدرتون برین بهتره ایشون بعد از گرفتن گرین کارت برای شما اقدام کنه که حدود ۷-۶ سالی طول میکشه ولی اگر بعدا روش دیگری هم براتون ممکن بشه می تونید با همون اولویت پرونده قبلی پرونده رو به روز کنید (به عبارتی نیاز نیست از صفر منتظر بمونید).
(21-10-2016, 11:36 PM)مهمان نوشته: سلام.خسته نباشید.من ۱۹ سالمه الان خواهرم گرین کارت امریکارو داره ولی تا ۱۰ ماه دیگه سیتیزن میشه.حالا اگه همون موقع برای پدرم اقدام کنه حداقل و حداکثر چقدر طول میکشه تا پدرم گرین کارت بگیره؟و بعدش اگ من هنوز زیر ۲۱ باشم پدرم میتونه برام اقدام کنه( یا از همون اول وارد پرونده پدرم میشم چون ۱۹ سالمه؟)؟؟یعنی سن تاریخ درخواست مهمه یا موقعی که میرم سفرت چون اون موقع دیگ بالای ۲۱ هستم.بنظرتون بهتره بزارم بعد ۵ سال که پدرم سیتیزن شد برام اقدام کنه؟؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -