24-10-2016, 05:14 PM
(24-10-2016, 10:07 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام
من در مکاتباتم با اساتید به موردی برخورد کردم که ذهنم رو مشغول کرده و جواب قاطعی براش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
فیلدی که من برای تز ارشدم کار کردم بین رشته ای هست. من با مستر بیوشیمی در دپارتمان فیزیک، بیوفیزیک کار کردم. نتیجه تز میتونه در پروسه های طراحی روش های تشخیصی بیماری و درمانی هم استفاده بشه. با این پیش زمنیه، من اساتیدی که برای ادامه کار میتونم باهاشون مکاتبه کنم رو از دپارتمانهای بیوشیمی- بیوفیزیک-گاها فیزیک انتخاب کردم.
از دو ایمیل ارسالی من به دو مورد از اساتیدی که من برای انجام تزم از مقاله ها و روش کارهاشون استفاده کردم،(از دو ایالت و دانشگاه متفاوت یکی دپارتمان فیزیک و یکی دپارتمان بیوشیمی) هر دو نفر منو تشویق کردند که بهتره برای دپارتمان bio-engineering یا biomedical engineering اپلای کنی. الان من کاملا گیج شدم که مشکل کجاست؟
اینکه در نهایت از نتیجه بشه به کاربرد رسید خوبه (اتفاقی که من حدس میزنم در دپارتمانهای پیشنهادی اساتید، انجام میشه) ولی خب با نداشتن بک گراند کافی(در زمینه طراحی و نرم افزار و .... که به نوعی لازمه مهندسی زیستی هست) برای این دپارتمانها هم فک میکنم مشکل جدیدی پیدا میشه.
از اونجا که تعداد ایمیلهای ارسالی خیلی محدوده شاید اصلا فکر کردن راجع به این مسئله بی معنی به نظر برسه ولی با توجه به لیست محدودی که من فعلا برای ارسال ایمیل دارم به نوعی از دست رفتن پوزیشن های احتمالی هست بنابراین میخوام اگر مشکل از جاییه که قابل حله، در ایمیلهای بعدی رفع شده باشه.
ارادتمند
الهام
- مشکلی وجود نداره!
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
اساتیدیکه باهاشون تماس گرفتین position نداشته ان و من باب کمک سعی کرده ان به شما ادرس جدید بدن...
biophysics، biochemistry، bioengineering، biomedical engineering و حتی synthetic biology می تونن در سطوح عالی تحقیقاتی عملا یک چیز باشند...
- background ی که اساتید دنبالش هستند به نرم افزار دونستن خلاصه نمیشه... یک دانشجوی graduate می تونه (یا درواقع باید بتونه) با کمی effort نرم افزارهای مورد نیازش رو یاد بگیره یا با بررسی منابع و مقالات و textbook ها اگر در زمینه ای نیاز به یادگیری پایه داره خودشو برسونه...
اساتید دنبال نمرات پایه بالا، دونستن روش تحقیق توسط شما و آشنا بودن شما با field تحقیقاتی هستند...
- با تعداد محدود ایمیل ممکن هست اصلا به جایی نرسید... جست و جوتون رو گسترش بدید و بدونید که بودن کسانی که بعد از 1000 ایمیل تونستن position واقعی پیدا کنند...