25-10-2016, 06:53 PM
سلام خدوستان.
حقیقتش بنده قصد دارم که برای سال بعد در رشته ی کامپیوتر و در مقطع دکتری از دانشگاه UBC پذیرش بگیرم و بورسیه هم بگیرم.
در دانشگاه UBC یک استاد پیدا کردم که زمینه ی کاریش شبیه منه، اما تا الان حتی یک ایمیل هم براش نفرستادم و در دانشگاه هم apply نکردم. دلیلش هم اینه که می خوام تمامی جزئیات این کار رو متوجه بشم تا جلوی خطا و خدایی نکرده عدم پذیرش رو بگیرم.
من رزومم رو عرض می کنم و یک دنیا ممنون می شم اگر لطف کنید و در زمینه های زیر من رو راهنمایی کنید.
1- شانس برای گرفتن پذیرش با فاند دارم؟
2- چه زمانی اولین ایمیل رو برای استاد بفرستم؟
3- اول نظر مثبت استاد رو بگیرم و بعد apply کنم و یا برعکس؟
4- توی این فروم و جاهای دیگه، معمولا درباره ی کلیات این کار بحث شده، ممنون می شم اگر تمامی مراحل این کار را با جزئیات بفرمایید.
باور کنید که من پول اینکه بخوام موسسه های اعزام دانشجو، این کار رو برام بکنن ندارم و مجبورم این کار رو خودم انجام بدم. و از اونجایی که بسیار به ونکوور و دانشگاه UBC علاقه دارم، نمی خوام با اشتباهات فردی، شانس پذیرشم رو از دست بدم.
روزمه :
- کارشناسی ارشد با معدل 17.47 از دانشگاه آزاد اراک
- کارشناسی با معدل 18.22 از دانشگاه آزاد همدان
- کاردانی با معدل 17.35 از دانشگاه دولتی همدان
- برترین پایان نامه دانشکده فنی و مهندسی در مقطع ارشد
- عضو بنیاد نخبگان نیروهای مسلح
- عضو باشگاه پژوهشگران جوان
- مقام اول دانشگاه آزاد همدان در مقطع کارشناسی
- مقام سوم دانشگاه آزاد اراک در مقطع کارشناسی ارشد
- عضو پارک علم و فناوری استان همدان
- عضو سازمان ملی جوانان کشور
- دارای یک کتاب چاپ شده
- دارای 2 مقاله ی ISI
- دارای 3 مقاله در کنفرانس های داخلی
- سابقه تدریس به مدت 2 سال در دانشگاه دولتی و غیر انتفاعی
- مدیر عامل یک شرکت در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی سایت به مدت 2 سال
- برنامه نویس و طراح سایت در یک شرکت سوئیسی که در ایران نمایندگی داشت به مدت 2 ماه
- شبیه سازی سیستم های صف فروشگاه های اتکا و پیاده سازی نتایج آن در سطح تهران
- زبانم خوبه و می تونم تا 3 ماهه آینده آیلتس با نمره 7 بگیرم.
- از 2 تا از استادهای خودم که هر کدومشون 30 تا مقاله ی ISI دارن هم می تونم توصیه نامه بگیرم.
حقیقتش بنده قصد دارم که برای سال بعد در رشته ی کامپیوتر و در مقطع دکتری از دانشگاه UBC پذیرش بگیرم و بورسیه هم بگیرم.
در دانشگاه UBC یک استاد پیدا کردم که زمینه ی کاریش شبیه منه، اما تا الان حتی یک ایمیل هم براش نفرستادم و در دانشگاه هم apply نکردم. دلیلش هم اینه که می خوام تمامی جزئیات این کار رو متوجه بشم تا جلوی خطا و خدایی نکرده عدم پذیرش رو بگیرم.
من رزومم رو عرض می کنم و یک دنیا ممنون می شم اگر لطف کنید و در زمینه های زیر من رو راهنمایی کنید.
1- شانس برای گرفتن پذیرش با فاند دارم؟
2- چه زمانی اولین ایمیل رو برای استاد بفرستم؟
3- اول نظر مثبت استاد رو بگیرم و بعد apply کنم و یا برعکس؟
4- توی این فروم و جاهای دیگه، معمولا درباره ی کلیات این کار بحث شده، ممنون می شم اگر تمامی مراحل این کار را با جزئیات بفرمایید.
باور کنید که من پول اینکه بخوام موسسه های اعزام دانشجو، این کار رو برام بکنن ندارم و مجبورم این کار رو خودم انجام بدم. و از اونجایی که بسیار به ونکوور و دانشگاه UBC علاقه دارم، نمی خوام با اشتباهات فردی، شانس پذیرشم رو از دست بدم.
روزمه :
- کارشناسی ارشد با معدل 17.47 از دانشگاه آزاد اراک
- کارشناسی با معدل 18.22 از دانشگاه آزاد همدان
- کاردانی با معدل 17.35 از دانشگاه دولتی همدان
- برترین پایان نامه دانشکده فنی و مهندسی در مقطع ارشد
- عضو بنیاد نخبگان نیروهای مسلح
- عضو باشگاه پژوهشگران جوان
- مقام اول دانشگاه آزاد همدان در مقطع کارشناسی
- مقام سوم دانشگاه آزاد اراک در مقطع کارشناسی ارشد
- عضو پارک علم و فناوری استان همدان
- عضو سازمان ملی جوانان کشور
- دارای یک کتاب چاپ شده
- دارای 2 مقاله ی ISI
- دارای 3 مقاله در کنفرانس های داخلی
- سابقه تدریس به مدت 2 سال در دانشگاه دولتی و غیر انتفاعی
- مدیر عامل یک شرکت در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی سایت به مدت 2 سال
- برنامه نویس و طراح سایت در یک شرکت سوئیسی که در ایران نمایندگی داشت به مدت 2 ماه
- شبیه سازی سیستم های صف فروشگاه های اتکا و پیاده سازی نتایج آن در سطح تهران
- زبانم خوبه و می تونم تا 3 ماهه آینده آیلتس با نمره 7 بگیرم.
- از 2 تا از استادهای خودم که هر کدومشون 30 تا مقاله ی ISI دارن هم می تونم توصیه نامه بگیرم.