30-12-2011, 05:36 PM
به نظرم با توجه به اینکه دو ماه وقت دارید و تا حالا تجربه ای نداشتید بهتره از الان خودتون رو به سیستم تافل آشنا کنید....
هر دو آزمون سخت تر شدند..گرچه من ایلتس فقط امتحان دادم ولی اگر برمی گشتم به عقب تافل امتحان می دادم اون هم اینترنتی...حالا کاغذی ...
ببینید هر جا که برید به خصوص Min نمره ی زبان همیشه برای تافل کمتره تا ایلتس...جاهایی دیدم که ایلتس هم قبول نمی کنن...خوب شما فرض کن جایی برای تافل نمره ی مورد نظر 79-80 هست و بعد ایلتس 7 میخان...
حالا برای بحث ویزا و اینها هم خوب یه چیز جدا هست...وقتی ادم پذیرش میگیره میره یه ایلتس هم امتحان میده....
اینها نظرات شخصی من بوده و صرفا جهت آشنا شدن شما و بقیه دوستان اوردم...
هر دو آزمون سخت تر شدند..گرچه من ایلتس فقط امتحان دادم ولی اگر برمی گشتم به عقب تافل امتحان می دادم اون هم اینترنتی...حالا کاغذی ...
ببینید هر جا که برید به خصوص Min نمره ی زبان همیشه برای تافل کمتره تا ایلتس...جاهایی دیدم که ایلتس هم قبول نمی کنن...خوب شما فرض کن جایی برای تافل نمره ی مورد نظر 79-80 هست و بعد ایلتس 7 میخان...
حالا برای بحث ویزا و اینها هم خوب یه چیز جدا هست...وقتی ادم پذیرش میگیره میره یه ایلتس هم امتحان میده....
اینها نظرات شخصی من بوده و صرفا جهت آشنا شدن شما و بقیه دوستان اوردم...
(29-12-2011, 10:36 PM)khorshid20 نوشته: سلام.نمی دونستم این سوالو باید در کدوم قسمت بذارم.
می خوام بدونم تفاوت و شباهت آیلتس با تافل کاغذی چیه؟کسی هست که تجربه هردوشو داشته باشه؟از کدوم راحتتر میشه امتیاز بالا اورد؟رایتینگ کدوم سخت تره؟اخه هرکس یه چیزی میگه.وقت ندارم.توی دوماه بهتره برای کدوم وقت بذارم؟زبانم در حد متوسط به بالاست.