07-11-2016, 05:53 PM
من به این دلیل که در واقع با یه استاد دیگه کار کردم سر پایان نامه ام، نمی تونم از استاد راهنمام که اسمش تو پایان نامه ام ذکر شده توصیه نامه بگیرم ( ایشون نه تمایلی به ذکر اسمشون تو مقاله دارن نه علاقه ای به دادن توصیه نامه و ... ) و تصمیم دارم اسم استادی که باهاش کار کردمو تو مقالاتم بیان کنم و از خیر نمره مقاله هم گذشتم اما الان می خواستم یه فرم آنلاین پر کنم که ازم خواسته اسم سوپروایزرمو بنویسم !
سوالم اینه که کسی که واقعا باهاش کار کردم سوپروایزرم محسوب میشه یا کسی که اسمش تو پایان نامه ام اومده ؟ چون استاد راهنمای اصلیم که بهم توصیه نامه نمیده! به ضررم تموم نمیشه اسم ایشونو ذکر کنم ؟! و آیا دانشگاه های اونجا راهی دارن که اسم استاد اصلیه پایان نامه رو بفهمن ؟! می دونم مبنا باید بر صداقت باشه اما کسی که باهاش واقعا کار کردم نمیشه سوپروایزرم محسوب شه ؟
سوالم اینه که کسی که واقعا باهاش کار کردم سوپروایزرم محسوب میشه یا کسی که اسمش تو پایان نامه ام اومده ؟ چون استاد راهنمای اصلیم که بهم توصیه نامه نمیده! به ضررم تموم نمیشه اسم ایشونو ذکر کنم ؟! و آیا دانشگاه های اونجا راهی دارن که اسم استاد اصلیه پایان نامه رو بفهمن ؟! می دونم مبنا باید بر صداقت باشه اما کسی که باهاش واقعا کار کردم نمیشه سوپروایزرم محسوب شه ؟
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد