08-11-2016, 04:45 PM
(08-11-2016, 03:58 PM)yasin3x نوشته: با سلام.بنده چند ماهه که دارم رو هزینه ی ثبت نام اولیه توی دانشگاه فکر میکنم و ناراحتم که این پولو چجوری جور کنم.پول هزینه های اولیه و این چیزا رو دارم ولی نمیدونم ترم یکو واسه ثبت نام چیکار کنم؟وگرنه ترم های بعد پول تحصیلتو جور میکنی...واقعا گیر کردم و ناراحتم.به نظرتون ایا راهی هست که بعد از اپلای از دانشگاه مقصد کمک هزینه گرفت یا وام گرفت یا نمیدونم ...ایا راهی هست؟؟؟
دوست عزیز ناراحتی نداره
شما میتونید با قوی کردن رزومتون کمک هزینه بگیرید. برای مثال دوستان تونستن از امریکا یا کانادا یا اروپا فول فاند بگیرن و اصلا هزینه ای بابت ثبت نام نه تنها نپردازن بلکه کمک هزینه هم بگیرن که کامل پوشش بده هزینه های زندگی رو. البته برای رشته های پزشکی این مساله صادق نیست. برای علوم انسانی هم تا حدی بغرنجه وضعیت.
شما به تاپیکهای مربوطه برید بخونید ببینید با رزومه های مختلف چه شانسهایی دوستان داشتن و نتایج پذیرش رو هم مرور کنید . لینکش بالای صفحه میتونید ببینید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.