(08-11-2016, 10:47 PM)Aghaye.YP نوشته: با سلام و وقت ب خیر
دوستان این گفته که "برای تحقیقات بعد از مصاحبه تمام اکانت ها مثل فیسبوک و... میگردن (حتی از چند نفر شنیدم که چت هارو هم بررسی میکنن!) و صلاحیت شمارو برای تحصیل تو آمریکا میسنجن درسته یا فقط برخاسته از ذهن پارانویاخیز نصحیت کنندگان این حوزس؟
درود
ناشی از ذهن پارانویا خیزه کاربرا متوهم و بعضا خودمون هست که دامن میزنیم بهش! حتی اگر وقت چنین کارهایی رو داشته باشن ما با فکر کردن و ایجاد توهمات ذهنی به چه میرسیم!
به دوستان توصیه دارم کسانی که وارد کلیرنس میشن قید جستجو و پیگیری وضعیت در فرومها و پیش بینی های دارن رو بزنن برن چند صباحی دور همی با خانواده بگن بخندن و خوش باشن و فقط سایت سفارت رو چک کنن. بقیه پیش بینی ها کلی گوییها و بررسی ها و ... همش توهمه. ادم بعد گرفتن ویزا قک میکنه خواب میدیده!
یکی از دوستان میگفت یه بار ایمیل زدم به یکی بعدا دیدم استاد کارش خطریه رفتم پاک کردم ایمیل رو
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.