11-11-2016, 09:45 PM
(10-11-2016, 01:23 PM)iman7 نوشته: ببینید شرایط کشورها فرق می کنه. اگه کانادا بود من می گفتم فاند گرفتن پیش فرضه. اما استرالیا شرایطش اینطوریه. اشکالی نداره همین ایمیل دوم هم از وضعیت فاندینگ بپرسید. اما در نظر داشته باشید استرالیا فاند شخصی استاد خیلی کم پیش میاد و باید برای اسکالرشیپ دانشگاه اقدام کنید که خوب خیلی رقابتیه. به هر حال سوال کردن اشکالی نداره.
من صریحا به استاد گفتم فاند یا ساپورت مالی داره یا نه. این متنی ک گفتمه
I was wondering if you could tell me whether I have opportunity to be offered any sort of financial support like RA /TA or scholarships.
و ازش برای تکمیل یک فرم پیش فرض ریسرچ اینترست ک در مورد پروژه مستر بود سوال کردم که فقط حرفم در مورد کمک مالی نباشه و کل جواب استاد همین بود!
Yes that will be no problem. Please download the form then fill it in and send it to me.
الان من هنوز نفهمیدم ک فاند داره یا نه! و هیچ درخواست مصاحبه اسکایپ و خوندن مقاله و ... ک تو فروم بچه ها اشاره کردن هم نداده. البته یک ایمیل امروز ب دستم رسید از Graduate Research Office دانشگاه ک سابجکت ایمیل دقیقا سابجکتی بود که من برای بار اول ب استاد ایمیل زدم عنوان درخواست فرصت پژوهشی در زمینه کاری استاد بعلاوه اسم من که تو میل ازم پرسیده بودن من دانشجوی دامستیک هستم یا اینترنشنال و منم جواب دادم.الان تکلیف من چیه؟؟ چ پیشنهادی میکنید؟؟
با سپاس فراوان