12-11-2016, 01:22 AM
(11-11-2016, 07:19 PM)amirfriendship نوشته: من الان آیلتس اورال 6 دارم که میشه B2. اسپیکینگ و لیسنینگ هم 6.5 که میشه C1.
حالا قصد داشتم آلمانی یا اسپانیایی شروع کنم. به صورت خودآموز. ریشه اینها یکی نیست؟
با سلام، من هم با مایک عزیز موافقم و در ادامه اضافه میکنم که معلم در هر زبانی ، اگر خوب باشه ، میتونه نقش کاتالیزر را داشته باشه و سرعت یادگیری شما را افزایش بدهد اما این به این معنا نیست که شما نتوانید به صورت خودآموز یک زبان جدید را یاد بگیرید. من توصیه میکنم شما ابتدا زبان اسپانیایی را بخوانید . زبان آلمانی به دلیل داشتن آرتیکل خنثی و صرف شدن آرتیکل ها برای مونث و مذکر و جمع و تغییرات آنها با توجه به هر کلمه میتونه یک کم سخت باشه. به نظرم برای آلمانی بهتر است چند ترم اول را معلم بگیرید . برای اسپانیایی هم اگر حداقل دو ترم به کلاس بروید که خوب است اما خودتان هم میتوانید آن را ( اسپانیایی) شروع کنید . شاید کمی برای آلمانی اولش دچار مشکل بشید.
اگر اسپانیایی را یاد بگیرید میتوانید راحت تر آلمانی را یاد بگیرید . چون به صورت ناخودآگاه، درک صرف و نحو افعال و زمانها برایتان آسان تر میشود
اما این دو زبان از یک ریشه نیستند
اسپانیایی از ریشه لاتین است.
آلمانی از ریشه ژرمن که نحوه جمله بندی آن ( نه صرف و نحو آن----> صرف و نحو آن شبیه افعال لاتین است تقریبا) ، به انگلیسی شباهت دارد.
موفق باشید