12-11-2016, 02:02 PM
(10-11-2016, 09:46 AM)un22 نوشته: با تشکر از پاسخ شما،
1شما فرمودید کد محل خدمت یعنی واقعا کد محل خدمت رو در برگه سبز وارد میکنند، یعنی پادگانی که باید خدمت کنم؟ چون من شنیدم کد محل خدمت 10 روز قبل از اعزام مشخص میشه، یعنی دیگه نمیتونم امریه بگیرم؟ چون یکی از شرط های امریه کد نخوردن هست؟
2- اگر فردی تحصیل کرده غیبت خورده باشه تاریخ اعزامش چطور مشخص میشه؟ اولین تاریخ خالی (در حال حاضر اردیبهشت 96) یا اولین تاریخ پیش رو (دی ماه 95)
3- اینکه در سایت نظام وظیفه ثبت شده اما در سایت پلیس 10 هنوز وضعیت اعزام من مشمول هست غیر طبیعی نیست؟
۱-همیشه کد محل خدمت تو برگه سبز ارسالی به منزل شما خورده میشه تقریبا ۱۰ روز بعد از ثبت در پلیس +۱۰
امریه باید قبل از اینکه مدارک پست کرده باشید کاراش رو انجام داده باشید و اون یه فیلد دیگس اصلا که بعد از ارسال دفترچه اون سازمان شما رو بگیره
الانم موضوع فقط آموزشی هستش که من صحبت کردم یعنی صرفا فقط کد محا آموزش شما مشخص میشه
۲-در اولین فرصت اعزام خواهد شد با تشخیص نظام وظیفه(جریمه هم خواهد شد اما ممکن به بخشش هم خواهد بود)
۳-با ارسال برگه سبز به منزل شما همه این ابهامات بر طرف میشه
این درج شدن و نشدن در سایت چیز مهمی نیستش
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید