(11-11-2016, 08:26 PM)kimiaghr نوشته: سلام
من پزشک عمومی ام می خواستم واسه تخصص آلمان یا اتریش اقدام کنم من واقعا وقتشو ندارم که خودم واسه اپلای اقدام کنم واسم مهم نیست که حالا یه موسسه کمتر از پولی که میگیره واسم کاریو انجام بده چون واقعا در گیریم زیاده خارج شهرم حتی هستم
فقط دنبال اینم یه جا مطمین باشه و کارای اداریمو انجام بده حالا پولم دوبرابر گرفت واسم مشکلی نیست چون اون یک ساعتی که بخوام وقت خودم بزارم محل کارم دوبرابر اینو در میارم فقط میخوام تهش نتیجه داشته باشه بهم مدارکمو بده
با این شرایط هم جایی رو نمی شناسین که بهم معرفی کنین؟
امیدوارم از من رنجیده خاطر نشید ولی با این تاکیدی که میکنید "وقت ندارم". شما که یه ساعت وقت رو نمیتونید بزارید و میگید میتونید دو برابر اون هزینه ای رو که میدید به موسسه رو دربیارید به نظرم قید این کار رو بزنید.
دوستان توجه کنند کسی که میخواد بیاد خارج و زندگی کنه واقعا باید بتونه این کار رو انجام بده که کارای اپلای و اینارو انجام بده.
در مورد شما هم همانطور که دوستمون گفتن این مساله امکانپذیر نیست که کشوری شما رو قبول کنه برای شروع تخصص. بهتره تاپیکهای مربوطه رو بخونید و حداقل اطلاعات رو ازش بدست بیارید. از اولش هم با این موسسات مخالف بودم.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.