14-11-2016, 01:59 AM
(14-11-2016, 12:32 AM)over نوشته: سلام
نتونستم موضوع مرتبط رو پیدا کنم پس اینجا می نویسم
امسال کارشناسی من تموم میشه یا این شرایط:
1-معدل کل بالای 17
2- یه کنفرانس بین المللی و در تلاش برا چاپ یه ISI
با توجه به این که هدفم دانشگاه های top 10 امریکا است الان سهمیه ی استعداد درخشان ازاد رو دارم و می تونم برم برای ارشد علوم و تحقیقات ولی می تونم یه سال پشت کنکور بشینم و برا ارشد دولتی بخونم که اون هم باید یکی از چهار تا دانشگاه خوب تهران بشه(شریف-امیرکبر- علم وصنعت-تهران)بقیه به درد من نمی خورند
کلا هم هر دانشگاهی برم تو ارشد 2 تا ISI دیگه مینویسم
حالا به نظر شما یه سال ارزش داره یا نه!؟؟
قصد دارم کمی واقع بینانه به مسئله نگاه کنم تا روی این نکته تاکید کنم که موفقیت در راه apply و به نتیجه رسوندن اون به شدت وابسته به تصمیمات درست و انتخاب های واقع بینانه هست...
سوابق کسانی که موفق شدن از top 10 پذیرش بگیرن معمولا موید این هست که نه تنها التحصیل دانشگاه های معتبر بوده ان، بلکه رزومه هایی در کلاس جهانی داشته ان... مثلا معدل هایی بسیار بالا... این مسئله جایی اهمیت پیدا می کنه که وقتی قرار هست در یک دوره پذیرش با مثلا 600 نفر از بهترین های دنیا رقایت کنید، بی تعارف معدل 17 چیزی نیست که برای شما شانسی رو ایجاد بکنه...
این با شماست که نهایتا 10 دانشگاه اول رو انتخاب و (خدایی ناکرده) همه رو reject بشید... ولی به زعم من، رویه درست "شناخت جای واقعی خودتون و apply در همون حول و حوش" هست.. درست مثل انتخاب رشته ای که در ایران انجام دادید...
وگرنه کم نیستند کسانی که حداقل 3 یا 4 سال هست دارن مرتب apply می کنن و جز reject چیزی عایدشون نمیشه...