(10-11-2016, 04:13 PM)nastaran1992 نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ازاد تهران شمال هستم
تا الان معدلم ۱۸.۵ هست و ان شاءالله همین حدود میمونه
کارشناسی با رتبه یک در دانشگاه ازاد قزوین قبول شدم
سه ترم به خاطر معدل رتبه یک شدم
هفت ترمه تموم شد کارشناسیم با معدل ۱۸و رتبه یک درمیان فارغ التحصیل های اون سال
۲تا مقاله سابمیت شده دارم
۱کنگره بین المللی شرکت کردم با مقاله
اکنفرانس بین المللی داخلی مربوط ب دانشگاه شهید بهشتی هم رفتم که مقاله م جایزه بهترین ارائه رو گرفت
ان شاءالله یک یا دوتا مقاله هم از پایان نامه م در بیارم
به عنوان توصیه نامه میتونم از چندتا اساتید برجسته در دنیا (ایرانب هستند) که خودشون خارج از کشور درس خوندن توصیه نامه بگیرم
زبان فعلا امتحان ندادم ولی در حد ایلتس ۷هستم
ضمنا من میخوام حتما حجاب داشته باشم
و بیشتر دانشگاه مک گیل و گوئلف مد نظرمن
ممنون میشم بگید شانس دارم برای پذیرش در مقطع دکتری همراه فاند ؟
معدل هاتون میتونه برای اساتید در حین مکاتبه برای پیدا کردن position جالب توجه باشه...
هرچند عقبه تحقیقاتی خیلی مناسبی ندارید... مسلما اگر بتونید مواردی که با قید "ان شاالله(!)" آوردید رو تا پیش از مکاتبه با اساتید "عملی" کنید، شانستون از این هم بالاتر میره...
Guelph و McGill دو سر طیف دانشگاه هایی هستند که می تونن هدف شما باشن... Guelph یک دانشگاه نسبتا سطح پایین و McGill از top های کاناداست... اساسا در فرایند پذیرش، خصوصا در مورد کانادا، چیزی که من باب انتخاب مد نظر applicant هست فقط وقتی اهمیت پیدا می کنه که از بین دانشگاه هایی که واقعا تونسته پذیرش بگیره انتخاب کنه... این رو به این دلیل میگم که در حین ارتباط با اساتید ممکن هست اصلا از این دو دانشگاه جوابی نگیرید ولی مثلا از Carleton استادی بهتون روی خوش نشون بده...
در کل خودتون رو به یکی دو تا دانشگاه bind نکنید چون با این کار به طرز قابل توجهی از شانستون کاسته خواهد شد...
پی نوشت: اینجا "در عیان و به ظاهر" برای کسی اهمیتی نداره که فرد حجاب داره یا نه... اینکه برخورد ها به لحاظ رفتاری و تحویل گرفته شدن در جمع به چه صورت هست رو ان شاالله خودتون تشریف میارید و بسته به شرایط تجربه می کنید...