15-11-2016, 10:56 AM
(13-11-2016, 01:34 PM)ماما نوشته: سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس(روزانه) هستم. معدل ارشد نزدیک 16. اما دانشگاه و معدل کارشناسیم خوب نیست. مدرک زبان با نمره ی نسبتا خوب میگیرم. در شرف نوشتن مقاله هم هستم. میخواستم بدونم برای گرفتن پذیرش(بورسیه نه) با درخواست فاند و همچنین کار دانشجویی، در مقطع دکترا در کدامیک از دانشگاههای اروپایی مثل ایتالیا المان سوئد نروژ حتی نیوزلند و استرالیا، شانس بهتری دارم. دانشگاه رنک بین 200 تا 300 شانس دارم؟ برای دکترا.
دروود بر شما
اینجا تاپیک کشور ایتالیاست و بنده فقط نظرمو در خصوص این کشور اارئه میدم اونم اینه که شما اگر مقاله و نمره زبان داشته باشی شانست برای اون معدل لیسانس پایین نخواهد اومد. در واقع در بیشتر کشورهای اروپایی ملاک در نظر گرفتن یک مقطع قبلی می باشد (البته ان برای همه کشورها صادق نیست) اما از اونجایی که معدل ارشد شما و کارهای تحقیقاتی قراره ارائه بدید نشان دهنده تلاش شما در این بخشها بوده و حتماً ملاک مثبت در نظر گرفته میشه. شما ضمناً باید دنبال استاد و موقعیت خالی هم بگردید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public