(31-12-2011, 11:19 AM)m.ost نوشته: وای من تا حالا اینو نشنیده بودم! من از اپلای نیدز استفاده کردم. خدا کنه این شرکته اینجوری نباشه. کلا من شانس ندارمهیچ نگرانی خاصی وجود نداره در نظر بنده. سالانه هزاران ایرانی از چنین روشی برای پرداخت نیازهای اپلیکشن فی، پرداخت های مقالشون، رزو هتل و.استفاده میکنند اما بنده در این مدت هیچ گاه نه چنین موردی رو دیدم و نه شنیدم نه در فضای خارج از فروم و نه در فضای مجازی. البته امکان چنین اتفاقی هست، اما این قدر پایین هست که هیچ دلیلی برای نگرانی وجود نداره و تقریبا نزدیک به 0 هست. البته شما می توانید از این به بعد برای آسودگی بیشتر، اقدام به خرید ویزا کارت هایی به نام خودتون و به مبلغ مورد نیازتون بکنید اما این کار از روش پرداخت غیر مستقیم که فردی با کارت خودش مبلغ مورد نظر را پرداخت کنه پر هزینه تر هست مهم تر از آن برای خرید چنین کارت هایی حدالمقدور سعی کنید با مبالغ پایین کارتتون رو خریداری کنید. در حقیقت امکان بلوکه این کارت ها به دلیل ملیت شما وجود داره و چنین اتفاقی رو بنده هم شنیدم که امکانش هست بیافته و معمولا" شرکت ها هم در این مورد به شما هشدار میدهند اما در مورد ایجاد مشکل برای پرداخت مبلغ موردنظر شما توسط یک شرکت این رو خیلی خیلی بعید میدونم. در هر صورت همیشه بهتر هست برای اطمینان با شرکت های معتبر کار کنید، اپلای نیدز هم مدتی هست وارد این چرخه شده و با کارت های کانادا معمولا اقدام به پرداخت میکنه اما به نظر بنده شما نگران نباشید.
با آرزوی موفقیت...