(15-11-2016, 10:57 PM)Matinking نوشته: من مقاله ای داشته ام که بعد از 2 سال یکسره از همین مرحله with editor به یکباره reject شده... بنابراین فکر نمی کنم دید شما از قید "انصافا" در این حیطه عملا بار معنایی داشته باشه...
تجربه شخصی من (و توصیه با تجربه تر ها) در مورد مقالاتی که کار بررسی شون فرسایشی میشه نشون میده گاها موضوع مقاله به حدی نو هست که کمتر داوری ریسک تایید مقاله رو به جون می خره... چون زمان قابل توجهی هم معمولا برای خوندن و فهمیدن مقاله صرف نمی کنن و صرفا intuitively تصمیم میگیرن که این مقاله مناسب هست یا نه...
اگر من جای شما بودم با دریافت این جواب مقاله رو withdraw می کردم و به جای دیگه ای می فرستادم...
و اگر دوباره این اتفاق افتاد، کلا از ارسال مجدد این مقاله به ژورنال سوم صرف نظر می کردم چون:
- اولا همین که case مقاله از دو ژورنال (فرضا) معتبر به این صورت به بن بست می خوره یعنی مقاله چه به لحاظ خود contribution یا چه به لحاظ ارائه اون مشکل داره... پس فرستادنش مجدد بعیده نتیجه جدیدی داشته باشه...
- ثانیا اگر پیدا کردن داور برای مقاله ای سخت باشه، editor ها مقاله رو معمولا به آدم های lead در اون زمینه می فرستن... بنابراین احتمال اینکه مقاله تون در هر بار submit زیر دست یه عده خاص بره (و طبیعتا reject بشه) کم نیست...
این تجربه شخصی خود من هست:
submit در ژورنال A... ریجکت بعد از 23 ماه با comment
submit در ژورنال B... ریجکت بعد از 11 ماه "دقیقا" با همون comment
بعد از چندین و چند ماه، یه ایمیل مبهم دادن! مبهم از لحاظ اینکه دمتون گرم خب 9 ماهه دست ادیتوره دیگه. Handled؟!!
Dear Dr. XXXXXX
Your submission "XXXXXXXXXXXXXXXXXX" will be handled by Editor - YYYYYYYYYYYYy, BE MSc PhD
You may check the progress of your paper by logging into the Elsevier Editorial System as an author at ees.elsevier.com
Best
TTTTT
Best
TTTTT
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.