22-11-2016, 03:18 PM
(22-11-2016, 02:08 PM)ice نوشته:بسیار ممنونم از پاسخ صریح و کامل شما دوست عزیز.
1- گفتن با توجه به اتمام زمان اپلای 2017 به امسال نمی رسید و اگر الان اقدام کنید برای ورودی 2018 خواهد بود (در بهترین حالت ترم ژانویه 2018 رو شروع می کنید). چون نمراتتون طوری نیست که حتما اسکالرشیپ بگیرید و باید خودشون هم تاییدتون کنن و هم کمک مالی کنن (برای پذیرشتون توسط دانشگاه لازم هست) می خوان مطمئن بشن که شما دانشجوی مناسبی برای همکاری باهاشون هستید.
2- در یک صفحه باید براشون توضیح بدید که چرا شما ارزش دانشجو شدن دارید. چون از "یک صفحه" نام بردن بهتر اتچ کنید. این ریسرچ پروپوزال نیست. باید با بیان اینکه چرا می خواهید دکترا رو ادامه بدید، به چه مباحثی علاقه دارید و چرا، سعی در جلب رضایت ایشون بکنید. این طوری بفهمن چقدر معلومات دارید، واقعا چقدر این دکترا رو می خواهید و زبانتون در چه حد هست. می خوان بدونن پروژه سال آخرتون هم چی بود و به چه نتایجی رسیدید.
3- در مورد همون یک صفحه که گفتن یکی از مواردی که بررسی می کنن سطح زبانتون هست که به نظرشون الان هم "خیلی خوب" هست. در اون صفحه ای که ازتون خواستن بنویسید اگر از زبان خوبی برخوردار باشید فعلا برای ایشون کافی هست. آوردن نمره آیلتس بالا احتمالا برای خود دانشگاه لازم خواهد بود.
به نظر می رسه نمرات شما بیشتر برای دانشگاه مهم باشه و اگر بتونید ایشون رو به عنوان استاد بگیرید به این معنی که زمان اپلای بگن این دانشجو رو می خوام و حمایت مالیش هم می کنم کمک کنه. اگر لازم بود توضیح در مورد نمرات پایین رو بذارید برای زمان اپلای ایشون نگفتن نمرتون کم هست گفتن برای پذیرش و گرفتن فاند ممکن کم باشه.
انقدر ازتون خوششون اومده که به همکاری نشون دادن که در گروه داوری اپلیکیشنهای بین المللی هست تا ببینن شانس پذیرش دارید یا نه و سبک سنگین کردن جواب دادن. اگر به خوبی تواناییتون و علاقتون به ادامه تحصیل رو نشون بدید می تونید شانس خوبی داشته باشید. خودشون هم به دریافت بودجه جدید خیلی امیدوار هستند، که با دریافتش می تونه یک امتیاز مثبت دیگه براتون باشه.
اون نامه پس در واقه ریسرچ اینترست من هست درسته؟ و باید علاقه ام رو به موضوعی بگم که میخام پایان نامه ام روش بردارم؟ پس نیاز نیست من الآن حرفی از ایلتس جدیدم بزنم ؟ چون نمره تو رزومه ام کمتر از مینیمم دانشگاه هست ایا گفتنش میتونه تاثیر مثبتی داشته باشه؟
یک نکته دیگه اینکه من برای master of phylsophy میخاستم اقدام کنم و ایمیل زدم به ایشون ولی ایشون من رو بعنوان Phd در نظر گرفتن! این یعنی امکان اقدام مشتقیم برای دکترا هست یا چون MPhill میشه برای دکترا مستقیم اقدام کرد اینطوری گفتن؟ چون من شرایط برای اپلای باید بررسی کنم میخام بدونم به چه عنوانی باید اپلای کنم؟
با سپاس