(25-11-2016, 09:47 AM)Abyss نوشته: سلام دوستان
کسی که با ویزای دانشجویی وارد شده آیا راهی هست که نوع ویزاش رو عوض کنه و بتونه از تحصیلات خارج بشه؟
درود
البته اینجا بعد تحصیلات بحث شده در تاپیک با این حال راه که زیاده قانونا عرض میکنم ولی اتفاق افتادنش سخت یا خیلی سخته.
شما کارفرمایی پیدا کنید که قبول کنه بهتون ویزای کار بده که باید ادم شاقی باشید که این کار انجام بشه همینطوریشم به ادمایی که درسشون تموم شده opt هم رفتن کار سخت پیدا میشه.
لاتارری قبول بشید در حین تحصیل و پرونده رو به جریان بندازید.
ازدواج کنید و از طریق ویزای نامزدی برید جلو.
درخواست پناه ندگی بکنید و پرونده ای براتون تشکیل بشه و الباقی!
همه اینها اگر هم اتفاق بیفته تازه تا حصول نتیجه شما ارشدتون رو تموم کردید حداقل.
من دو تا از دوستام دکتری بودن که دیدم دقیقا این کار رو کردن.
اولی از طریق ویزای e نخبگیش رو ثابت کرد و دکتری رو ترم 2 رها کرد و ویزای کار گرفت. ارشد رو امریکا خونده بود البته و تعداد 28 مقاله نوشته بود در داخل امریکا در 2 سال و نیم. مقاله های با کیفیت البته.
دومی هم ویزای کار گرفت منتهی وکیل داشت.
باز دوستان راههای بهتری بلد بودن بگن منتهی سوال من اینه شما تازه وارد شده اید چطور یهویی این فکر زد سراغتون؟
تحصیل به مزاجتون خوش نیومد یا شرایط محیطی؟
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.