26-11-2016, 12:54 AM
(25-11-2016, 10:35 PM)PeymanSa نوشته: سلام دوستان...
با توجه به نظراتی که تو فروم مطالعه کردم و همچنین سایت دانشگاهها، گویا کال درخواست پاییز از جهاتی بهتر هست نسبت به بهار...از اونجایی که من تصمیم دارم برای کال بهار یه سری دانشگاهها (آمریکا) اپلای کنم و تا آپریل GRE هم باید بگیرم ،آیا کلا پیشنهاد میکنید بمونم برای پاییز یا اپلای هارو انجام بدم.
پ.ن1: یه سری دانشگاهها گفتند اگه GRE در هنگام اپلای آماده نباشه میتونی تو reason statement مطرحش کنی،اپلای کنی و دیرتر بفرستیش...اینم اگه کسی دیدگاهی داره لطفا اعلام کنه..(امیدوارم خارج از تاپیک نبوده باشه)
پ.ن 2: با توجه به معدل های نه چندان بالام،GRE بالا در رزومم برام حیاتیه
با سپاس
خیلی از دانشگاه ها اصلا پذیرش spring ندارند... اونهایی هم که دارند گاها در این admission round اساسا دانشجوی international پذیرش نمی کنند... ولی خب اگر به case ی برخورد کردید که چیزی غیر از دو مورد بالا بود، طبیعتا می تونید اقدام کنید...
مسئله مهم در انتخاب بین fall و spring صرفا پیدا کردن position هست... بر سر position هایی که در fall طرح میشن معمولا رقابت بیشتر هست چون دوره اصلی apply هست... اگر بتونید برای spring موقعیتی پیدا کنید، بالنسبه مسیر هموارتری (به لحاظ تعداد رقبا و البته الزاما نه کیفیتشون) پیش روتون خواهد بود...
دانشگاه هایی که چنین اعلانی می کنند دو دسته هستند:
1- اونهایی که واقعا برای GRE ارزش قائلند... در این صورت دیر رسیدن نمره عملا دست شما رو در processing می بنده و احتمال reject بالا میره... این حرف دانشگاه هم صرفا برای بازارگرمی و گرفتن application fee هست...
2- اونهایی که برای GRE ارزش بالایی قائل نیستند... در این موارد می تونید این ریسک رو بکنید... هر چند تشخیصش ساده نیست... یک راه تشخیص، مراجعه به کسانی هست که قبلا از program هدف پذیرش گرفته ان تا با صحبت کردن با اونها به این اجماع برسید که اهمیت GRE در اون مورد کم هست یا زیاد...