28-11-2016, 03:37 PM
(02-10-2016, 01:17 PM)Aghaye.YP نوشته: سلام دوستاندوست عزیز سلام
من رشتم میکروبیولوژی هست و میخوام برای ارشد مدیکال بایوتک دانشگاه [/url][url=http://www.kth.se/en/2.983/master/medicalbio]KTH سوئد اقدام کنم
سوال اولم این هست از بزرگواران که آیا GRE سابجکت اصلا لازم هست شرکت کنم؟ و اگر بله کدوم آزمون سابجکت؟ بیوشیمی یا بیولوژی؟
- با توجه به نوع program که شما تصمیم دارید در یک دانشگاه شرکت کنید، requirement ها متفاوت خواهد بود، به این معنی که ممکنه برای یه program نیاز باشه حتما نمره ی GRE ارائه بشه یا خیر.
به صورت کلی من کمتر دیدم که دانشگاه های اروپا (من جمله سوئد) نمره ی GRE، اعم از جنرال و سابجکت، رو تو قسمت requirement هاشون اعلام کنن و اکثرا برای دانشگاه های امریکا و تعدادی از دانشگاههای کانادا است که این موارد ضروری هست. طبق مواردی که من اینجا دیدم، آزمون GRE، حداقل جز requirement های عمومی این دانشگاه که نیست، بازم برای اطمینان بیشتر program مورد نظرتون رو هم چک کنید.
- در صورتی که نیاز باشه برای دانشگاهی شما نمره ی GRE سابجکت گزارش کنید، هم با توجه به مواردی که من تو یکی از سایت های پذیرش دیدم ( بازم از افراد بیشتری پرس و جو کنید) به نظر میرسه بهتر باشه که شما آزمون سابجکت بیوشیمی، سلولی مولکولی و ژنتیک رو شرکت کنید. اساسا آزمون سابجکت زیست شناسی دربردارنده مباحث مختلفی از گرایش های متفاوت این رشته اعم از گیاهی و جانوری و .... می شه، با توجه به چیزی که من از سر فصلهای رشته میکروبیولوژی می دونم بعید میدونم که این مورد بتونه مفید باشه....
(یه روش مطمئن تر هم اینه که از دانشگاه مقصد یا استادی که باهاشون مکاتبه می کنید سوال کنید و ببینید که شما باید نمره ی کدوم آزمون سابجکت رو گزارش کنید.)
ارادتمند
الهام
@blur