(28-11-2016, 09:26 PM)automotive نوشته: بازار کار این رشته را هم خود شما بهتر از من میدانید، اصولا هر رشتهای که به پزشکی مرتبط شود، درآمد قابل قبولی دارد، همین الآن در LinkedIn و همچنین در دیگر وب سایتهای کاریابی آمریکایی، در شهر یا ایالت مورد نظر جست و جو کنید تا مشاهده کنید که برای رشتهی شما با مدرک ارشد چه میزان کار وجود دارد، تا به میزان تقاضا برای رشتهی خود در شهر مورد نظر پی ببرید.
به نظر من شانس شما در آلمان بیشتر است.
چرا به زبان آلمانی تحصیل کنید وقتی که میتوانید به زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدهید؟
ممنون از راهنمایی تون.
بخشی از بازار کار رشته بنده مربوط به آزمایشگاه و بخشی دیگر هم مربوط به تولید وصنعت. مطابق چیزی که فرمودید در سایت LinkedIn سرچ کردم و تفاوت میان ایالت های داکوتا و کالیفرنیا خیلی بود(1 به 20). مسلما انتظاری هم جز این نیست ولی باید توجه داشت که شاید این مقایسه اصلا درست نباشد چرا که کالیفرنیا با 40m جمعیت قابل مقایسه با داکوتاهای به زحمت 1میلیونی قابل مقایسه نیست و همینطور تعداد دانشجویان داکوتا هم بسیار کم ترند.
منظورتون شانس در آلمان در چه زمینه ای است؟ آیا ادامه تحصیل در دکترا؟ درمورد کار که به هر حال نظرتون روی آمریکا بود.
دوستانی که الان در آلمان هستن توصیه و حتی اصرار می کنند که تحصیل به آلمانی برای پیدا کردن کار بعد ارشد مناسب است. ضمن اینکه کیفیت برخی از دوره های انگلیسی را زیر سوال می برند. به نظرتون با هدف ادامه تحصیل در مقطع دکترا در آلمان بهتر نیست ارشد را به انگلیسی پشت سر بذارم؟
با سپاس