29-11-2016, 04:28 PM
(29-11-2016, 12:18 PM)faeze23 نوشته: سلامبرا مستر تو استرالیا تقریبا میشه گفت که احتمال اسکولارشیپ نزدیک به صفره. احتمال دکتری مستقیم هست ولی خیلی کمه. شما این رو میتونید از graduate office هم بپرسین که شرایطشون برای direct PhD چی هست. شما می تونید با ایشون تماس بگیرین و یا اینکه میل بزنید و بگید میخواید اپلای کنید و نیاز به پروپوزال دارید و... ببینید چی جواب میدن.
استادی در استرالیا برای پذیرش به من گفته بود که رزومه ام خوبه میخان دانشجو و احتمالا فاند هم بدن. فقط من برای master of philosophy ایمیل زدم ایشون بهم گفته بودن یعنی تو ایمیلشون phd دانشجو خطاب کرده بودن و خواسته بودن که یک صفحه کلی از علاقه ام برای ادامه تحصیل و موضوعی که پایانامه ام بود بنویسم تا ببین به اصطلاح چند مرده حلاجم! البته من رزومه و ریزنمراتم اتچ کرده بودم و دیدن و نظر دادن. من ظرف دو روز نامه رو نوشتم و ارسال کردم . بهشون گفتم خیلی محترمانه که حتما اپلای میکنم و .. و اینکه یکم بیشتر من رو راهنمایی کنند چون من هدفم مستر بود و شما گفتید دکترا یکم شرایطش رو برام باز کنید.
الان 5 روز گذشته و خبری نشده حالا من میخام پیگیری کنم چی بگم؟؟ دقیقا میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور پیگیر این ماجرا بشم که چی شد و نظرشون چیه و اینکه کلا اپلای کنم یا نه؟؟ چون من باید دوباره ایلتس هم بدم برای اون دانشگاه میخام بدونم ایشون صد در صد من رو بعنوان دانشجو میخان و اینکه گفته بودن دکترا من میتونم مستقیم از لیسانس به دکترا اقدام کنم و نظر ایشون چی هست و کلا شرایطم بدونم؟؟
با سپاس
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا