01-12-2016, 03:44 AM
(01-12-2016, 12:35 AM)AmirKing نوشته: من اون cover letter رو اصلاح کردم این پاراگراف رو همونطور که گفتید قبل از پاراگراف آخر اضافه کردم،نظرتون رو میخواستم بدونم; به نظرتون همین مقدار کافیه؟ یا مثلا دوتا از مقاله هایی که خوندم هم نام ببریم تو این پاراگراف؟ (این استاد دقیقا تو زمینه من کار میکنه و خیلی تعدادشون کمه از این اساتید به خاطر همین انقدر وسواس دارم)
پ.ن. ببینید اینکه قصد انجام چه کاری رو داریم یه جورایی نامشخصه برای همه چون که ما کامل از جزییات ریسرچی که داره انجام میشه مطلع نیستیم فقط میتونیم بگیم که ما این توانایی ها رو داریم حالا خودت ببین فردی با این توانایی ها رو تو کدوم قسمت ریسرچت میتونی به کار بگیری. اینکه بیایم ایده بدیم به استاد نیاز به این داره مدتی تو اون زمینه ی خاص با استاد کار کرده باشی و بهش ایده نو بدی، کاری که من تو کارشناسی کردم. ولی استادی که از جزییات پروژه فعلیش اطلاع نداری و تازه اولین تماس رو میخوای باش برقرار کنی ایده دادن بهش کار ساده ای نیست لااقل برای کسی که میخواد بره مستر بخونه.
- به نظر من متن مناسبی نیست... صرفا درش از افعال و عباراتی مثل starving و tirelessly و از این قبیل استفاده کرده ید که نه تنها نشانه غلو هست و اثر مثبتی نداره بلکه بدون شواهد و مدارک خودتون از خودتون تلویحا تعریف کرده ید... اساتید ترجیح میدن به مرور زمان خودشون بفهمند شما خوب هستید نه اینکه خودتون پیش قدم بشید اونم به این شکل...
- برای کسی که مدعی این هست که فرد مناسبی برای research هست، این توجیح قابل قبول نیست... اگر با کمک عقبه فکری خودتون و فعالیت های استاد از پس ایده پردازی بر نمیاید، نه تنها در مقابل سایر رقبا شانس بالایی در جلب نظر استاد نخواهید داشت بلکه شاید اصلا راه research رو اشتباه انتخاب کرده ید...