(29-11-2016, 05:02 PM)faeze23 نوشته: ممنون از پاسخ و راهنمایی تون
مشکل اینجاست ک من چون با هدف مستر اقدام کردم اصلا دقیق نمیدونم برای دکترا چطور اپلای کنم باید همه چیز رو از اول در نظر بگیرم و برنامه ریزی کنم. و ایشون گفتن که نظر گراد آفیس رو روی رزومه من پرسیدن گفتن شانس دارم و باید اقدام کنم تا تو کمیته بررسی بشه و ایشون گفتن تا سال جدید فعلا بورسی ندارن و سال جدید مکاتبه در مورد کیس من رو با کمیته پذیرش شروع میکنن.
الان من میخام یجور استاد دقیق بهم اوکی قطعی بدن که من برای دکترا اقدام کنم یا مستر و من بدونم تکلیفم چیه که برای ایلتس جدید و بروز کردن رزومه ام برای دکترا و ... اقدام کنم. با این تفاسیر و اینکه برای اپلای ژانویه 2018 هنوز خیلی زوده من چطور سوالم مطرح کنم که ایشون جواب بدن و محترمانه و خوب هم باشه؟؟ حتی اگر عنوان گرایش رو باهاشون چک کنم خوبه؟؟ بگم من میخاستم فلhن مستر اقدام کنم و شما گفتید دکترا الان نظرتون رو این گرایش چیه که دقیقا همون گرایش ارشدم فقط در مقطع دکتراست؟؟ و بگم میتونم بعنوان سوپروایزر شما رو در نظر بگیرم و مراحل اپلای رو شروع کنم؟؟
ممنون از پاسخ تون
ببینید کلا هیچوقت رو نظر استاد نمیشه قطعی حساب کرد ولی بالاخره برای نتیجه گرفتن باید تلاش کرد. به نظر من شما در این مرحله بهتره برای نوشتن پروپوزال وارد مذاکره بشین. مثلا بگین که می خواین تو این وقتی که دارین پیرامون موضوع پروپوزال مطالعه کنید و بنویسید. در این جریانات و مکاتبات موضوع کارتون هم مشخص میشه. در مورد مقطع هم سوال کنید تا ابهاماتتون رفع بشه ولی کلا یه حدی رو در مکاتباتتون رعایت کنید نه خیلی کم که فراموش بشین و نه خیلی زیاد که استاد عاصی بشه از دست ایمیل ها. مثلا من فکر نمی کنم تکرار مدام اینکه منو بعنوان دانشجو می گیری یا نه، جواب بده! باید حرف جدی برای گفتن داشته باشین که استاد حس کنه جواب دادن ارزش وقتش رو داره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا