(03-12-2016, 10:44 PM)zahra98 نوشته: اهان یعنی شما منظورتون اینه که من سعی کنم بورسیه ام رو دانشگاه المان در بیام که رایگان هست درسته ؟؟
ببخشید که این سوال هارو میپرسم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم مخصوصا در شهر من زنجانکه هیچ چیزی زیاد در اینجا رایج نیست و اطلاعاتی به ما دانش اموزان حتی معلم ها نمی دهند!!
درود
دانشگاه های المان رایگان هست و بورسی هم نمیدن برای مقاطع لیسانس و حتی فوق. ولی در عوض هزینه نمیگیرن ازتون باید هزینه زندگی رو بدید خودتون اگر قبول بشید.
در مورد اینکه زنجانی هستید کافی است بگم نیما ارکانی حامد (سرچ کنید اگر نمیدونید) از یکی از روستاهای اطراف تبریز بودن پدرش و خودش! همین یک مثال کافی است تا به عمق قضیه پی ببرید. به هیچ وجه قصد ندارم بگم شما راه ایشون و امثالشون رو ادامه بدین. فقط خواستم بگم الان دنیا دنیای مجازیه و اتفاقا بعضی اطلاعات رو دوستان در دورترین نقاط دارن که ممکنه خیلی ها در شهرهای بزرگ نداشته باشن.
اهل امید دادن واهی و ناامید کردن الکی هم نیستم. شما نه میخواهید ارکانی حامد بشوید و نه در جا بزنید. با سرعت ارام سعی کنید در این فروم اطلاعات کسب کنید ببینید برای رشته شما دقیقا چه چیزایی لازمه در کشورای مختلف و جمع بندی کنید ولی من ت وصیه میکنم بیشترفعلا روی درستون متمرکز بشید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.