04-12-2016, 01:25 AM
سلام
وقتتون بخیر، میدونم جواب سوالم احتمالا قبلا داده شده ولی واقعا توانایی خوندن 261 صفحه ندارم.
یکی از دوستان 2 تا بیماری قابل پیگیری برای معافیت داشته، ولی به راهنمایی نادرست من فقط واسه یکیش اقدام کرده.
پزشک رد کرده اون بیماری رو و توی کمیسیون رد شده، از سمتی هم برای اعتراض بهش اشتباه گفتن حداقل 10 روز دیگه بیا، الان بعد 10 روز رفته اعتراضش ظاهرا به دلیل گذشتن وقت ثبت نمیشه، اوضاع نابسامانی شده و فقط من خودمو مقصر میدونم
1. الان کاری برای اعتراض میتونه بکنه؟
2. در حال حاضر برای اون یکی بیماریش میتونه درخواست بده؟
3. به نظر شما کدومش رو بهتره انجام بده اگر حق انتخاب داره؟
4.اگر به شورای عالی بره دیگه نمیتونه با بیماری دیگه ش قبل خدمت اقدام کنه؟؟؟
در ضمن در حال حاضر دانشجو هستش
باید سریعا گندی که زدم رو درست کنم ، ممنون میشم اگر جواب رو میدونید بهم بگید ، هر لحظه چک میکنم فروم رو، خیلییی ممنون
وقتتون بخیر، میدونم جواب سوالم احتمالا قبلا داده شده ولی واقعا توانایی خوندن 261 صفحه ندارم.
یکی از دوستان 2 تا بیماری قابل پیگیری برای معافیت داشته، ولی به راهنمایی نادرست من فقط واسه یکیش اقدام کرده.
پزشک رد کرده اون بیماری رو و توی کمیسیون رد شده، از سمتی هم برای اعتراض بهش اشتباه گفتن حداقل 10 روز دیگه بیا، الان بعد 10 روز رفته اعتراضش ظاهرا به دلیل گذشتن وقت ثبت نمیشه، اوضاع نابسامانی شده و فقط من خودمو مقصر میدونم
1. الان کاری برای اعتراض میتونه بکنه؟
2. در حال حاضر برای اون یکی بیماریش میتونه درخواست بده؟
3. به نظر شما کدومش رو بهتره انجام بده اگر حق انتخاب داره؟
4.اگر به شورای عالی بره دیگه نمیتونه با بیماری دیگه ش قبل خدمت اقدام کنه؟؟؟
در ضمن در حال حاضر دانشجو هستش
باید سریعا گندی که زدم رو درست کنم ، ممنون میشم اگر جواب رو میدونید بهم بگید ، هر لحظه چک میکنم فروم رو، خیلییی ممنون