05-12-2016, 12:06 PM
(05-12-2016, 01:28 AM)nima2017 نوشته: با سلام
من در المان زندگی میکنم و در حال حاضر نمی توانم دعوتنامه بفرستم و یک دوست المانی دارم و برای مادرم در ایران دعوتنامه فرستاد و مادرم جهت دریافت ویزا اقدام کرد وبا وجود اینکه یک شخص المانی برای مادرم دعوتنامه ارسال کرده بود جواب منفی از سفارت گرفت ولی مهر رجکت نخورده تو پاسپورتش . من از شما دوست عزیز سوالی داشتم :
۱. آیا امکان دارد دلیل رد کردن درخواست ویزای مادرم نبود سند بنام ملکی بوده ؟
۲. آیا اینکه الزاما باید پرینت حساب مادرم مبلغ قابل توجهی باشد ؟ (با توجه به اینکه پدر من بازنشسته میباشد و فیش حقوقی پدرم را هم مادر من ارایه داده بوده)
دوست المانی من بعد از شنیدن منفی بودن ویزای مادرم یک ایمیل شامل تقبل تمام خرج و مخارج مادرم و بازگشت مادرم به ایران را بهمراه سند منزل دوستم در المان و ملد منزلش در شهرداری را هم به سفارت ایمیل کرده .
مادر من هم هفته گذشته بعد از سه روز از جواب منفی همون ایمیل را که من فرستاده بودم را پرینت کرد و به صندق پست سفارت انداخت.
به نظر شما دوست عزیز امکان در آمدن ویزای مادرم هست یا خیر؟
چقدر طول میکشه تا جوابش بدهند ؟
آیا کاری دیگه هست که ما انجام بدهیم ؟
احتیاجی هست که من به طریق یک وکیل در المان اقدام کنم ؟
باتشکر فراوان مرسی
1- بهتر میبود خودتون اقدام میکردید. بعد از رفع شدن مشکلتون. بله ممکنه باشه و حتی دلایل دیگر
2- نه خیلی زیاد. من خبری از این دست در خصوص سفارات المان نشنیدم. همون مقداری که لازمه یه فرد مدت زمای که در المان سپری میکنه
3- نمیشه دقیق گفت. سفارت المان بسیار شلوغه به نظرم بهتره از طریق ایمیل یا حضوری هم پیگیر باشید.
اگر موضوع منتفی است خیلی سخت بشه نظر اسر رو برگردوند. بهتره اگر جوابی نگرفتید بعد از 3-4 ماه با تکمیل پرونده (کاملتر کردن) مجدداً اقدام کنید اما اینبار بهتره نزدیکان درجه یک باشن
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public