07-12-2016, 03:40 AM
(07-12-2016, 03:18 AM)soniasa نوشته: راستش من اگه فقط کلمه خاص رو نوت بردارم، موقع استفاده نمی تونم تمرکز کنم که گفته پشت اون کلمه چی بود .... برای همین، صفات، قیود، افعال رو + کلمه های خاص می نویسم و این باعث میشه که جا بمونم..... نمی دونم دیگران هم اینطور بودن از اول یا این منم که فقط اینطوری هستم !!
به جای اینکه به ازای هر مفهومی که می شنوید و مهم احساسش می کنید یک کلمه به کار ببرید، از علائم برای توصیف مفهوم استفاده کنید...
مثلا اگر tape داره در مورد انواع خودرو حرف می زنه و حدس می زنید که ممکن هست این خودرو ها در سوالات مطرح بشه، دلیلی نداره همزمان که lecturer میگه mitsubishi و ferrari و general motors و kawasaki همه رو عینا به همین صوزت بنویسید که جا بمونید... جای اون بنویسید car و فقط حروف اول هر مورد رو یادداشت کنید: m، f، g و k... به این ترتیب اگر سوالی از این اسامی بیاد همین سبک کد کردن دقیقا کمکتون می کنه تا جواب درست رو از دست ندید و به علاوه در نوت برداری هم سریع و موثر عمل کردید...
از این دست تکنیک ها زیاده...
اگر از خلاقیت خودتون هم کمک بگیرید می تونید خیلی از روش های این شکلی رو به راحتی به کار بگیرید...