07-12-2016, 09:49 AM
(07-12-2016, 03:18 AM)soniasa نوشته: راستش من اگه فقط کلمه خاص رو نوت بردارم، موقع استفاده نمی تونم تمرکز کنم که گفته پشت اون کلمه چی بود .... برای همین، صفات، قیود، افعال رو + کلمه های خاص می نویسم و این باعث میشه که جا بمونم..... نمی دونم دیگران هم اینطور بودن از اول یا این منم که فقط اینطوری هستم !!
بستگی داره منظورت نت برداریِ کدوم قسمته. در مورد لیسنینگ که خب بهترین راه استفاده از علایم اختصاری و فلش و ... هست. ضمن اینکه بالای 99% بعد نت برداری دیگه بهش مراجعه نمیشه و بیشتر به حفظ تمرکز کمک میکنه. ولی در مورد اسپیکینگ و رایتینگ قضیه فرق میکنه چون باید از کلمه هایی که نوشتی استفاده کنی. تو نت برداری لیسنینگ تقریباً اصلاً احتیاج نیست از فعل ها نت برداری بشه و بیشتر اسامی اهمیت دارن. ضمن اینکه تو لیسنینگ گاهی وقتا فارسی نت برداشتن هم کمک میکنه. ولی تو اسپیکینگ چون باید جمله بسازی فعل مهمترین بخشه. اگه تو نت برداشتن اسپیکینگ بخوای از علایم اختصاری یا معادل فارسی استفاده کنی، چون وقت خیلی کمه ممکنه به مشکل بخوری. مثلاً فعل مورد نظر increase بوده و تو موقع نت برداری به جاش یه فلش به سمت بالا زدی. اگه موقع آماده شدن اون لغت یادت نیاد ممکنه کل سوال رو از دست بدی. تو اسپیکینگ هم نمیخواد همه کلمات رو نت برداری. تا جایی که میتونی نت بردار با تکیه بر این اصل که مهمترین بخشها فعل و فاعل هستن واسه جمله سازی. تو رایتینگ هم مثل اسپیکینگ چون خودت باید جمله بسازی بهتره فعل و فاعل رو بدونی. با این تفاوت که اینجا اگه از علائم اختصاری و فارسی هم برای نت برداری استفاده کنی ممکنه مشکلی پیش نیاد چون 20 دقیقه زمان داری برای پیدا کردن لغت مناسب.