09-12-2016, 09:27 PM
(09-12-2016, 02:39 PM)goli_1001 نوشته: لطفا منو راهنمایی کنید.35سالمه.چند بار دکتری الودگی محیط زیست شرکت کردم.عمرم رفت واسه دکتری قبول شدن.یبار با رتبه ۵هیچ کجا قبول نشدم.امسالم تراز لازم برای مصاحبه همه دانشگاه ها رو داشتم.ولی چون تازه زندگی مشترکمو شروع کردم فقط دانشگاه صنعتی ااصفهان که نزدیکمون بود رفتم برای مصاحبه.که اونم هیچ کسو قبول نکرد.الانم برای تکمیل ظرفیت دانشگاه ملایرو زدم. البته شروع کردم و طراحی لباس خوندم و قصد دارم ارشد طراحی لباس شرکت کنم.حالا موندم واسه مصاحبه ملایر ارزش داره هفت ساعت راهو برم یا کلن رشته الودگی محیط زیست رووبذارم کنار.
سلام،
والا رشته ما (عمران) هم محیط زیست داره و فکر نمیکنم خیلی با هم تفاوت داشته باشن. تا اونجایی که من میدونم تو ایران بازار کار خوبی نداره. یعنی احتمالاً به سختی بتونی شغل مناسب تحصیلاتتو پیدا کنی بعد از گرفتن دکتری. مگه اینکه بری استاد دانشگاه بشی و اونم چون دانشگاه دکتری خیلی تاپ نبوده، شاید نتونی جذب هیئت علمی دانشگاه های خوب بشی. شما الان تازه شروع کنی به خوندن، خیلی زود 4 سال دیگه فارغ التحصیل بشی و معمولاً دانشگاه ها دنبال اساتید جوونتر میگردن برای استخدام. امیدوارم موفق باشی