10-12-2016, 02:41 AM
(09-12-2016, 06:18 PM)faeze23 نوشته: دوستان سلام
من ب استادی میل زدم تو استرالیا ک نظرشون خیلی مساعد بود و گفتن برای ۲۰۱۸ یکسری بورس دارن و اونموقع میتونن من رو قبول کنن, و با گرادآفیسم.راجع به کیس من صحبت کردن و ... و گفتن ی متن براشون راجع به پایانامه ام و ... بفرستم ک فرستادم و تو همون ایمیل راجع به تاریخ اپلای سوال کردم و جواب ندادن, ی هفته بعدش حدودا دوباره ایمیل زدم ک تو این مدت میخام رو پورپوزالم کار کنم و چندتا مقاله تون خوندم و این سوالها رو دارم ک بازم جواب ندادن. الان بنظرتون پشیمون شدن یا ایمیلهام رو ممکنه ندیده باشن یا چون مال سال دبگه است فعلا جواب نمیزن تا بعد سال نو ببینن بورسهاشون چی میشه؟ نظرتون چیه ؟؟
من الان بازم پیگیری کنم یا بزارم بعد سال نو ؟؟
نظرتون چیه بعد تعطیلات کریسمس رزومه ام آپدیت کنم و با همون ایمیلها ریپلای کنم ک ایمیلم ببینن و اسپم نره و بپرسم دوباره که نظرشون چیه و من منتظرم و ...؟؟
تو فروم بعضیها گفتن ک بعضی اساتید مخصوصا جواب نمیزن ک ببین دانشجو پیگیره یا نه و اینچیزها. الان اگر کسی توصیه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر استاد ایمیل هاتون دیده باشه و جوابی نداده باشه به معنی این هست که طبق ضرب المثل "نه به داره نه به باره..." برخورد کرده...
باید بدونید همه اساتید در این شرایط رغبت بالایی نشون نمیدن چون محتملا وقتشون محدود هست و ترجیه میدن اون رو اختصاص برن به پروژه های فعلی و دانشجویان حاضرشون...
پس بدون اینکه بهتون بر بخوره تا زمان موعود صبر کنید و در این بین همچنان از تماس با سایر اساتید غافل نباشید... چون استاد رسما گفته کی تکلیف فاندش مشخص میشه و پیله کردن ی مورد می تونه باعث بشه کلا شما رو بگذاره کنار...