10-12-2016, 12:01 PM
(10-12-2016, 11:28 AM)faeze23 نوشته: ممنون از پاسخ تون.
ارتباط با بقیه رو که حفظ میکنم ولی چون ایشون چون جواب خیلی مساعدی دادن میخام تلاشم رو بکنم, با این تفاسیر بنظرتون من تو سال جدید کی ایمیل بزنم چون فقط گفتن سال اینده فاندشون میرسه؟ و چی بگم؟؟ چون مسلما خودشون ک تماس نمیگیرن ک بفرمایید بورس ما رسید! و از طرفی ایشون خب کیس های زیادی باهاشون ارتباط برقرار میکنن و من رو فراموش نکنن؟؟
مسلما حفظ ارتباط خیلی مهم هست... ولی نحوه انجام موثر اون همیشه مشکل بوده و هیچوقت مدلی هم نمیشه براش در آورد... چون اساسا به برخورد استاد در لحظه بستگی داره... مثلا هستند اساتیدی که معتقدند "دانشجو همیشه هست"، به این معنی که سعی نمی کنن case خاصی رو (حداقل در بلند مدت) به خاطر بسپارند یا روش حساب ویژه ای باز کنند... بنابراین با توجه به اینکه "عرضه" در رقابت فعلی apply در همه جای دنیا بیشتر از "تقاضا" هست، بالقوه اساتید رو جای رومئو و خودتون رو جای ژولیت تصور نکنید!
منتها به نظر من برای تماس مجددا با استاد با توجه به جوابی که دارید یه تخمین خوب می تونه "مثلا دو ماه قبل از deadline هدف باشه"... چرا که تا اون زمان به احتمال بسیار بالا تکلیف fund استاد مشخص شده... این زمانی که گفتم یک تخمین کاملا عمومی هست و می تونه با توجه به نوع fund استاد و کشور هدف و خیلی پارامترهای دیگه تا حد زیادی متغیر باشه... ولی به هر حال یک نقطه کار هست...