13-12-2016, 11:28 AM
(13-12-2016, 10:43 AM)kourosh2016 نوشته: Babak@
درود
آیا یک دانشجوی خارجی که بیمه است با یک شهروند که بیمه هست فرقی داره از نظر هزینه درمان ؟
هزینه هر ماه بیمه بودن دانشجویی چقدر است ؟
و اینکه بیماریهای خاص هم شامل این بیمه دانشجویی می شود ؟ واینکه اگه اطلاعات کاملی در این زمینه دارید راهنمایی بفرمایید.
بدرود
در امریکا، شرکتهای بیمه متعددی وجود داره و این شرکتها انواع مختلفی از بیمه رو ارائه میدهند. معمولا هر چقدر پوشش بیشتر و بهتری داشته باشند، هزینه ماهیانه بیمه گرونتر میشه. برای دو نفر که بیمه یکسانی دارند هزینه خدمات درمانی یکسانه و به شهروند بودن یا نبودن ارتباطی نداره.
هزینه ماهیانه بیمه همون طور که گفتم برای همه یکسان نیست و بسته به نوع بیمه و شرایط سلامتی و سن افراد متفاوته. اگر شما از دانشگاه فاند بگیرید، هزینه ماهیانه بیمه معمولا در نظر گرفته شده و قبل از پرداخت حقوق شما به طور خودکار کم میشه و شما بعد از دریافت حقوق ماهیانه نیازی به پرداخت هزینه بیمه نخواهید داشت. به هر حال هزینه بیمه نسبتا خوب برای افراد سالم در بازه سنی ۲۰ الی ۳۰ سال حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار در ماهه.
همون طور که گفتم بیمهها با هم متفاوتند و بعضی ممکنه بیماریهای خاص رو هم پوشش بدهند و بعضی ممکنه پوشش ندهند. برای این موضوع باید با دانشگاه هماهنگ کنید و ازشون بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.