13-12-2016, 02:14 PM
(13-12-2016, 01:45 PM)negar.d نوشته: مرسی از توضیحاتتون
GPA ارشد من 3.4 هست و 2 مقاله ISI هم دارم و در حال حاضر دارم برای تافل بالای 95 میخونم و یکی از دلایلی که فکر میکردم بتونم اپلای کنم افرادی بودن که با معدل ها و شرایط پایین تر از من در این سایت دیدم که تونستند اپلای کنند و فاندهای خوبی هم گرفتند ولی با توضیحاتی که دادید من تقریبا ناامید شدم از اپلای کردن!
سلام،
اگه اشکال نداره منم نظرمو بگم. ببین درسته که معدل لیسانس مهمه(خیلی هم مهمه) ولی همه چیز اپلای نیست. میتونه یه توجیهش این باشه که چون تو لیسانس تمرکز خاصی رو موضوعی نبود خیلی دل به کار نمیدادی ولی وقتی تو ارشد رو موضوع مورد علاقت کار کردی هم نمره هات رشد چشمگیری داشت و هم ۲ تا مقاله چاپ کردی تا الان و این روند مسلماً تو دکتری هم ادامه پیدا میکنه. چون معدلت کمه و قسمت مهمی از پروسه اپلای هست، باید برای جبرانش بقیه قسمت ها رو بیشتر تقویت کنی. حداقل تو امریکا کل رزومه رو نگاه میکنن و اصلاً اینطور نیست که بگن چون معدل لیسانس این از مینیمم کمتره پس ردش کنیم. حتی تو خود سایت هم ذکر میکنن که اگه از مینیمم کمترین ممکنه پذیرش بشین به شرطی که رزومه قابل توجهی داشته باشین. پس امیدتو از دست نده و سعی کن نمره زباناتو بالا ببری. من حداقل یه نفر رو دیدم که با معدل خیلی کم(فکر کنم حدود ۱۲.۵ بود) ولی بقیه رزومش فوق العاده بود، تونست از چندتا دانشگاه تاپ پذیرش بگیره. موفق باشی