13-12-2016, 08:23 PM
(13-12-2016, 08:11 PM)Elahe1986 نوشته: سلام دوستان،پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید
من رشته تحصیلیم آمار ریاضی هستش و برای دکتری آموزش ریاضی می خوام اقدام کنم
اکثر ادمیشن دانشگاههای آمریکا برای آموزش ریاضی جی آر ای سابجکت نمی خوان مگر دانشگاههای با رنک قوی،مثل دانشکاه هاروارد و استنفورد
اما از اونحایی که معدل لیسانس من پایین هست و خب مقاله ای هم ندارم، مصمم شدم که آزمون سابجکت رو بدم،البته معدل پایین لیسانس و مقاله نداشتن در رشته ما تقریبا طبیعی هستش
معدل لیسانس:۱۳/۵۴
معدل ارشد:۱۶/۸۱
و چهار سال سابقه تدریس
حال سوال بنده این است که آیا من این امتحان بدم؟؟ یا وقت انرژی رو بیشتر برای تافل و جی آر ای جنرال بزارم؟ چون چهار ساله که فارق التحصیل شدم اگر بخوام سابجکت امتحان بدم باید وقت بزارم
مسلما داشتن این نمره می تونه کمک کنه... منتها حتما در جریان هستید که اگر در ازمون subject نمره ای زیر 90% بگیرید عملا اثر ازمون برعکس میشه... یعنی (عملا) براتون point منفی به حساب خواهد اومد... پس تمام تلاشتون رو انجام بدید تا با حداکثر امادگی برید سراغ این ازمون...
طبیعتا نمره general و toefl رو هم باید در حد خیلی خوبی تکمیل کنید...
"معدل پایین در رشته ما طبیعی هست" از اون justification هایی هست که اگر جایی اون رو به کار ببرید، n مورد فارق التحصیل از رشته شما با معدل 17 به بالا مثال می زنند و با این کار متهم خواهید شد به "توجیه"...