13-12-2016, 09:54 PM
(13-12-2016, 01:02 PM)negar.d نوشته: سلام
سوالی داشتم خدمتتون اینکه
1) اکثر دانشگاهها minimum requirements هایی رو ارائه میدن در سایت هاشون، اگر یکی از این minimum ها رو نتونیم ارضا کنیم ( مثلا GPA کارشناسی من 2.5 و GPA last 60 credits من 2.9 هست که تمام دانشگاههای امریکا min GPA=3 مد نظرشون هست) امکان اپلای کردن و فاند گرفتن از بین میره؟
2) بر فرض مثال اگر بشه استادی پیدا کرد که ok بدن، امکانش هست که دانشگاه موقع ثبت نام بخاطر این مشکل در minimum requirement دانشجو رو رد کنه؟
با تشکر
سلام
کسی غیر از خود اون دانشگاه! نمی دونه که در برخورد با نداشتن یکی از حداقل های معدل چه برخوردی می کنن.
معدل کارشناسی من 14 و ارشدم 16.1 بود. GRE=317 و تافل 103 داشتم. 5 مقاله ژورنال بین المللی هم داشتم (که البته 2 تاش معتبر و 3 تاش بیشتر رزومه پرکن بود). نتایج پذیرش من رو سرچ کنید.
در ازای هر پذیرش یک ریجکت هم هست. توی ریجکتی ها من Boston, Irvine , NC state رو خیلی فراتر از رزومم اپلی کرده بودم. بقیه "امکان پذیر" به نظر می رسیدن.
مجموعا 3 جا فاند هم داشتم (Colorado Denver غیر رسمی از طرف استاد بود بعد از پذیرش. Binghamton هم از دانشکده بیومدیکال افر رسمی داشتم و هم از دانشکده مکانیک افر غیر رسمی مبنی بر عوض کردن پذیرشم به مکانیک با فاند TA)
Central Florida, Rhode Island , Arlington, Temple و مکانیک Binghamton همگی رنک حدود 100 داشتن تو رشته من. Temple ظرف یک هفته از سابمیت اپلیکیشن ریجکتم کرد که نشون میده رو معدل کارشناسی حساس بودن. 3 تای دیگه پذیرش دادن ولی بدون فاند. آخری هم که به فاند منجر شد.
نتایج به نتیجه گیری مشخصی نمیرسه.
اما در کل رنک حدود 100 به بالا رو توصیه می کنم.